PersoonlijkBenieuwd naar typische eigenschappen of gewoontes van mij? Ik heb er nogal wat… ik schudde ze tijdens een gesprek zo uit de mouw! Alles gebaseerd op mijn eigen ervaringen, mening van mensen uit mijn omgeving en zelfkennis!

Typisch Nathalie, hoe kom je erop?

Onlangs kwamen typische eigenschappen aan bod in een gesprek, er kwam echt van alles voorbij! Van niet onze mond kunnen  houden, tot gebeurtenissen door bepaalde eigenschappen die misschien niet zo handig uitpakte.

Dingen die voor mij gewoon zijn, kunnen voor andere weer heel raar of apart zijn! Naar aanleiding van dat gesprek besloot ik hier een blog aan te wijden. Daarom 10x typisch Nathalie, wat is nu echt typisch Nathalie?

Daar komen ze… typisch Nathalie x10

♥ Zelden nee zeggen

Ik kan maar slecht nee zeggen… hierdoor wil het nog wel eens voorkomen dat mijn agenda overvol zit en ik me soms in allerlei bochten wring om alles gedaan te krijgen.

♥ Snel medelijden

Ik heb snel medelijden, dan ga ik toch weer helpen, een luisterend oor bieden of mensen gaan helpen, sluit min of meer aan bij het slecht nee kunnen zeggen. Is er weer een beest dat onderdak zoekt moet ik mezelf echt tot de orde roepen, iemand die hulp nodig heeft… wij helpen wel!

♥ Lekker meezingen

Ook al kan ik niet zo best zingen en klinkt het nergens naar… dan bij voorkeur met liedjes als Paradise by the dashboard light van Meat Loaf,  Wonderwall door Oasis, Lemon Tree van Fools Garden of ‘gewoon’ heerlijk de muziek van Marco Borsato.

♥ Niet zo’n heel positief zelfbeeld

Nieuwe kleding? Dan ben ik enthousiast en koop ik (eindelijk) wat nieuws, vraag ik me vervolgens af of ik dat echt wel buitenshuis kan dragen. Al snel voel ik me te dik, te kort of wat dan ook.

Typisch Nathalie blote voeten♥ Blote voeten

Overal en zoveel mogelijk op blote voeten lopen! De kinderen hebben dat niet van een vreemde… het liefste loop ik op blote voeten, het is dat het niet overal kan maar anders!

♥ Snel een mening vormen

Mijn (onderbuik) gevoel zorgt ervoor dat ik snel mijn mening vorm over het algemeen. Vaak is dat goed en klopt mijn gevoel, vroeg of laat loopt het precies zoals ik dacht. Soms ook niet… dat is dan maar zo!

♥ Rommelig!

Creatieve mensen hebben geen rommel, creatieve mensen hebben overal ideeën liggen! Dit is dus ook typisch Nathalie! Op de kast ligt een haakwerkje met alle bolletjes netjes op een rijtje (wel netjes maar het ligt er wel), de laptop en het schrijfblokje liggen naast de bank op het kastje samen met wat boeken, op tafel staat de naaimachine met alle benodigdheden en in de krantenbak liggen stofjes!

♥ Geld…

Het briefgeld moet allemaal op de zelfde manier gevouwen worden en dan ook op volgorde in het juiste vakje van mijn portemonnee! En nee… het kan en mag echt niet anders!

♥ Slaap

Structureel weinig slaap, hoewel het beter zou zijn als ik iets meer zou slapen komt het er zelden van om op tijd te gaan slapen! Tegen de tijd dat het bedtijd is komen de ideeën, inspiratie en energie…. heel handig, maar niet heus!

♥ Als ik ga opruimen

Typisch Nathalie, opruimenTypisch Nathalie, opruimenAls ik ga opruimen dan kan beter iedereen aan de kant… dan moet het ook goed, hele kast leeg, tijdens het uitruimen sorteren en dan pas weer inruimen! Kinderkamer? Alles doorlopen, vuilniszak ernaast en opruimen! Tegelijkertijd zijn er weer genoeg ideeën om aan het volgende project te beginnen. Het volgende project laat echter vervolgens wel weer een poosje op zich wachten.

 

Zijn er typische dingen die ook bij jou passen? Of heb je hele andere typische dingen?
Laat het me weten, als ik aardig wat reacties krijg schrijf ik een blog met jullie typische dingen met eventueel een link naar je site!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

6 comments

  1. Die rondslingerende ideeën heb ik ook weleens last van 😉 . Waar mijn man me regelmatig bij voor gek verklaart: ik vraag hem om advies, zal ik voor optie 1 of 2 gaan? En nadat hij dan zijn mening gegeven heeft, bedenk ik nog een optie 3 die misschien wel beter is. Of een optie 4. Of…
    Jacqueline onlangs geplaatst…Oefeningen bij rugpijnMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge