Via een forum liep er een project….
In twaalf maanden een deken maken… haken of breien.
 
Voor mij was de keuze gevallen op haken, maar tjonge wat een werk!
Denk dat mijn plan iets of wat te veel is, maar de tijd zal het leren ik heb nog een half jaartje om het af te krijgen.

Heb nu (volgens mij) alle beginnetjes klaar, dus de witte ‘sterretjes’ met de eerste kleur.
Nu ga ik starten met de buitenste kleur, drie toeren van rond naar vierkant.
Daarna moet alles nog aan elkaar…
Al deze rondjes (ruim 130) moeten nog af en dan aan de deken gemaakt worden, nog een flinke klus dus!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge