12,5 jaar getrouwdInmiddels 12,5 jaar getrouwd en 18 jaar samen! In 1998 leerde Peter en ik elkaar kennen, op vakantie! Hij was met zijn vader en meerdere familieleden verdeeld over een aantal huisjes op hetzelfde park en ik met mijn ouders, zusje en vriendin.

Op vakantie dus.. hoe cliché, hebben we elkaar ontmoet en we trokken met elkaar op tijdens de vakantie.

Nu 12,5 jaar getrouwd, waar ontmoette we elkaar?

We zaten allemaal op Bungalow en Camping Felsenhof, in Gerolstein een kleine stad in de Eifel. De ‘jongeren’ vonden elkaar en trokken gedurende de vakantie regelmatig met elkaar op. We gingen gezamenlijk op pad, zwemmen, vierde verjaardagen, naar de discotheek en poolen in de kantine op het park.

Een kleine twee weken hebben we met elkaar opgetrokken, van alles ondernomen en veel plezier gemaakt!

En toen?

De vakantie ging voorbij en we hielden contact met elkaar, gedurende het jaar groeide onze vriendschap en werd het een relatie! In oktober van 1998 was het toch echt wel een relatie te noemen, ondanks dat ik relatief jong was met mijn net 17 jaar.

Wij schelen zo’n zeven (soms even zes) jaar, nu kan er uiteraard veel meer leeftijdsverschil zijn bij stellen. Maar ik kan me voorstellen dat mijn ouders toch wel even moesten slikken destijds. Hun dochter van 17 een relatie met een iemand van 24, nu we ouder zijn is het leeftijdsverschil anders en lijkt het minder te schelen.

Getrouwd op 19 september 2003 ~ weetjes!

Onze eerste ontmoeting was in de zomer van 1998, in oktober datzelfde jaar mogen we het wel over een relatie hebben. In 1999 kochten we een appartement en verhuisde later dat jaar naar ons huisje in het centrum van Wageningen. Begin 2003 besloten we te trouwen, in september 2003 was het al zover!

Uiteindelijk trouwde we op 19 september, nog wel een leuk weetje… we hadden eigenlijk 12 september afgesproken, er bleek iets niet goed te zijn gegaan met de planning en zat die dag voller dan vol. Samen besloten we het een weekje op te schuiven en werd het 19 september.

12,5 jaar getrouwd, bloemwerk gemaakt door mijn zusje!In mijn eentje besloot ik passende kleding te gaan zoeken, zonder succes! De jurken waren nagenoeg allemaal wit of cremé, vol met kraaltje en/of borduursels en jurkje uit één stuk. Allemaal dingen die ik niet wilde! Dus maakte ik de jurk zelf met hulp van mijn “naailesjuf”.

De schoenen voor bij mijn trouwjurk…. ook dat was een behoorlijke sport zelfs in rood zitten 1001 tinten, als het er niet meer zijn.

De week voor ons huwelijk, die bewuste 12de hadden we een gesprekje op het gemeentehuis en de regen kwam met bakken uit de lucht. Dat we een week later zulk fantastisch weer zouden hebben hadden we nooit verwacht!

12,5 jaar getrouwd... mooi, warm weer!Op onze trouwdag was het tussen de 25 en 30 graden in Wageningen, echter aangezien het september was hadden de gasten hier niet echt rekening mee gehouden. Geloof dat 80% van de mensen naar huis is gegaan om zich om te kleden in een wat luchtigere outfit!

Vandaag om 15.00 uur zijn we 12,5 jaar getrouwd!

Peter, Gefeliciteerd met onze twaalf-en-een-half-jarig-huwelijk! Op naar de volgende 12,5 jaar als je dat nog vol kan houden 😉 

Ben jij getrouwd? Wanneer zijn jullie getrouwd?

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

9 comments

 1. Beste Nathalie,
  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Wat zagen jullie er prachtig uit.
  Helemaal tof dat jij zelf (okay met een beetje hulp maar toch) je eigen trouwjurk hebt genaaid. Te gek! Errug knap zeg.
  Wat gek dat het zo’n tropische dag was geworden dat mensen zelfs zich thuis moesten gaan omkleden. Haha, dat maak je niet vaak mee in Nederland dat het zó warm is.
  Ik wens jullie (ook al ken ik jullie dan niet) veel geluk, liefde en plezier in jullie huwelijk. Op naar de volgende jaren ^_~
  Groetjes en Liefs,
  Jasmijn Verkaik.

 2. Gefeliciteerd!! Heel bijzonder dat je je eigen jurk hebt gemaakt.
  Nee ik ben niet getrouwd. Helaas te druk met studeren. Een man zal maar moeten wachten tot ik klaar ben hihi…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge