Tag, vragenlijstjesAfgelopen week een zomerse tag, dit keer kwam ik bij Mama’s met thee een leuke tag tegen die zij weer bij Chantal van reisdoc.nl vandaan hebben. Het gaat om 15 reisdilemma’s, nu we echt midden in de zomer vakantie zitten vond ik dit een leuke tag om in te vullen! Lees lekker met me mee!


1. Zonvakantie of wintersport?

Zonder enige twijfel kan ik zonvakantie zeggen, ik heb weinig met kou… als het dan even kan zit ik liever binnen te genieten van hoe koud het buiten is! Kacheltje aan, voetjes op de bank, dekentje erbij en een lekkere kop koffie of thee!

Moet eerlijk bekennen dat als ik echt denk aan een typische zon, zee, strand vakantie ik ook zou afhaken! Geef mijn maar gewoon zo’n 25 graden met een zonnetje zodat je nog van alles kan doen, ik hoef niet zo nodig langs het zwembad of de zee te liggen in de zon.

Reisdilemma's2. Vakantie aan de kust of vakantie in het binnenland?

De kust! En dan niet om overdag aan het strand te liggen zonnen of in de zee te zwemmen, maar in de avond op blote voeten langs het water wandelen of er net in…. genieten van de zonsondergang en de kinderen aan het spelen op het strand, I love it!

3. Europees eten of aziatisch eten?

Aziatisch eten denk ik, er valt nog veel op dat vlak te ontdekken… al is er ook nog genoeg binnen Europa wat we niet geproefd en gegeten hebben.

4. Weg met vriendinnen of weg met man (en kinderen)?

Vooral de kinderen, ik ga liever niet weg zonder de kinderen. Die meiden heb ik het liefste gewoon bij me, ook tijdens de vakantie.

5. Actieve vakantie of luiervakantie?

Eigenlijk geen van tweeën, maar als ik er echt tussen moet kiezen zou ik actieve vakantie kiezen. Het is eerder er iets tussen in, er regelmatig op uit maar we gaan geen berg beklimmen of dagelijks zwemmen.

6. Azië of Afrika

Azië, het lijkt me prachtig om eens jaar Azië te reizen en de sfeer te proeven, zien hoe het leven daar is!

7. Barcelona of Rome?

Mijn gevoel zegt Rome! Waarom? Geen idee!


Reisdilemma's_8. Hotel of camping?

Beide zijn super leuk, camping geeft vrijheid maar we hebben geen caravan (meer) dus kies ik voor hotel. De laatste keer dat we weg zijn geweest was het een verblijf in een hotel, de volgende keer een huis!

9. Citytrip of natuurvakantie?

Mijn voorkeur is citytrip, wat meer van steden bekijken. Voor mezelf uiteraard leuk, maar ook voor mijn meiden!

10. Wereldreis of de wereld zien in meerdere keren?

Een wereldreis duurt me te lang, ik ben niet zo’n vakantieganger en reiziger. Laat mij maar de wereld gedurende het leven bekijken.

11. Nooit meer reizen of nooit meer je vrienden zien?

Dan zou ik toch kiezen voor nooit meer reizen, ik kan niet zonder vrienden en familie… dat is me te waardevol!

Reisdilemma's_12. Weg met de auto of weg met het vliegtuig?

Van beide geen groot fan, mits ik zelf mag rijden… dan wordt ik namelijk niet wagenziek. Maar goed in 99% van de gevallen gaan wij met de auto op vakantie! We zijn alle vier afgelopen maart voor het eerst in het vliegtuig gestapt!

13. Backpacken of cruisen?

Haha, dan cruisen, backpacken laat ik aan andere over! Met een rugzak op de rug rondstruinen is niets voor mij!

14. Alles regelen of op de bonnefooi?

Gepland… ik ben van het plannen en de lijstjes wat dat betreft! Ik hoef niet van te voren tot op detail te plannen wat we gaan doen, maar ik wil wel van te voren weten waar we aan toe zijn.

15. Roadtrip of op één plek blijven?

Op één plek blijven en vanuit daar uit uitstapjes maken!

Mocht je het een leuke tag vinden, neem hem gerust over! Vergeet niet  Chantal van reisdoc.nl  te vermelden als bedenker van deze tag!

Wat zijn jou favorieten? Ga jij liever in een huisje, op de camping of misschien wel in een hotel?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge