Gedoe met photobucket... blogEen poosje heb ik na gedacht hoe ik op mijn blog het jaar 2016 zou afsluiten. Na lang denken en wat dingen geprobeerd te hebben heb ik besloten om vandaag, op oudejaarsdag de tien minst gelezen artikelen met jullie te delen. Vervolgens komt er op 2 januari een bericht online met de best gelezen artikelen van 2016! Nu eerst de slechtst gelezen en als ik terug kijk en lees denk ik… tja, sommige snap ik het echt wel van!

Hieronder start ik met het slechtst gelezen artikel dat in 2016 online is gekomen, de bovenste is het meest teleurstellende bericht. De lijst zegt wel iets!

25 Questions TAG

Tag - vragenlijstjesEindelijk weer eens een TAG, een nieuw vragenlijstje die ik in deze blog ga invullen. Volgens mij een leuk ‘alledaags’ lijstje met vragen die allerlei kanten op gaan! Ik heb dit keer de vragen niet van te voren bekeken, dus ik ben benieuwd of ik overal op kan en wil antwoorden. De bedenker kan ik nergens vinden.. ben of ken jij de maker van deze tag? Laat het me weten!

 

 

The ice cream ~ TAG

Deze Ice cream-tag kwam ik op verschillende blogjes tegen toen ik zocht op “tag”, na wat zoekwerk kwam ik er achter dat de tag bedacht is door Laura van Fablouise.nl! Omdat ijs toch wel één van mijn favoriete ‘foute’ lekkernijen is vul ik deze tag uiteraard in!

 

 

November ’16 op Veusteveul

Veusteveul.nl blijft groeien, het is langzaam… maar ik ben er wel blij mee, een stijgende lijn is altijd leuk! Er komen steeds meer leuke samenwerkingen waar niet alleen ik van profiteer maar ook de lezers! Maar eerlijk is eerlijk, de laatste week van november was het wat veel, misschien wel teveel. Nu wat meer over de afgelopen maand op Veusteveul!

Tea Topic #44 ~ Waar ter wereld voel jij je…

Tea Topic - Waar ter wereld voor jij je het meest comfortabel_02

Het is al weer 20 november, nog twee weekjes (ongeveer) en dan is het tijd voor pakjesavond! De verjaardag van Sinterklaas! Maar nu is het eerst nog even Tea Topic tijd op Veusteveul! Helaas de laatste week weer veel dezelfde vragen, maar we zijn er nog niet doorheen!

De vraag voor deze week luidt: “Waar ter wereld voel jij je het meest comfortabel?”

 

Waar word ik blij van ~#30DayBlogChallengeNL

#30DayBlogChallengeAl eens een kijkje genomen bij mijn Blije Blog artikelen? Daar staan meer dan genoeg ‘dingen’ waar ik blij van word… maar ik zal er hier nog een aantal uitlichten in het kader van de #30DayBlogChallengeNL.

 

 

 

Mijn favoriete film ~ #30DayBlogChallengeNL

The Lucky oneMijn meest favoriete film is The Lucky One, een film uit 2012! Het is een verfilming van één van de boeken van Nicholas Sparks. De boeken heb ik nog niet gelezen, maar wel een aantal films gezien. Naast The Lucky One vond ik ook Dear John een prachtige film als het om de verfilmingen gaat van Sparks. 

 

De keukenprinses TAG

Tag - vragenlijstjesHet is weer tijd voor een TAG, gewoon omdat het kan! Dit keer de Keukenprinses TAG, deze vragenlijst is bedacht door Bregt van BregtBlogt.nl. Nu moet ik bekennen ik ben geen echte keukenprinses, verre van eigenlijk… maar ik sta wel het meeste in de keuken binnen het huishouden en ja, soms vind ik koken leuk! 

 

 

Wat doe jij in de Snack & Drink in the Box?

Drink in the Box en Snack in the boxIn het artikel waar je een Snack in the box en een Drink in the box kon winnen vraag ik waar jij ze mee zou vullen. Daar komen weer hele verschillende dingen naar boven. Super leuk om te lezen en het zou zonde zijn om deze ideeën niet te delen in een artikel! Daarom dacht ik, daar ga ik een inspiratie artikel van maken! 

 

 

TV programma waar ik aan mee zou willen doen ~ #30DayBlogChallengeNL

Eigenlijk wil ik liever niet mee doen aan een televisieprogramma! Waarschijnlijk klinkt het wat gek voor mensen die mij persoonlijk kennen aangezien we wel een aantal keren op televisie zijn geweest. Echter was dit dan in de meeste gevallen voor Speelgoedbank Wageningen. Maar waar zou ik aan mee willen doen? En dan bedoel ik min of meer vrijwillig en als bewuste eigen keuze… niet zoals eind 2015!

 

 

Blije Blog #8

Blije BlogNog een Blije Blog in juni… er is ook meer als genoeg te melden! De tijd gaat super snel en we maken een hoop mee, echt wel dingen die het leven een stukje leuker maken voor ons allemaal!

 

 

 

Doorgaans worden de Blije Blog artikelen en de Tea Topics goed gelezen, maar hierboven vallen er dus een aantal op die slecht gelezen zijn. Verder is het opvallend dat de zogenaamde “TAG berichten”, de vragenlijstjes slecht worden gelezen en dat snap ik! Persoonlijk vind ik het invullen leuker als het lezen, in 2017 zal je een stuk minder van dit soort berichten tegenkomen op Veusteveul.

Morgen de tien best gelezen berichten van 2016 op een rijtje!

Heb jij één van deze minst goed gelezen berichten gezien? Wat vindt jij van dergelijke vragenlijstjes zoals deze hier staan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge