Tag, vragenlijstjesBij 3FM stelde ze in de zomer van 2015 vijfentwintig vragen aan Roosmarijn Reijmer, dit destijds ter ere van haar 36 jarige verjaardag! De vragen lijst was kennelijk zo leuk dat het inmiddels een tag onder bloggers is geworden!

Ook ik vind het een leuke lijst en heb besloten de vragen van deze tag te beantwoorden! Mocht je willen weten welke foto er op mijn mobiel staat, een feitje over mijzelf of waar ik een hekel aan heb? Lees dan snel verder!

♥ Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?Homeschreen telefoon - 25 levensvragen tag
Zo ziet mijn homescreen van mijn telefoon er uit! De meisjes zijn minder herkenbaar gemaakt voor mijn blog, maar het is één van mijn favoriete foto’s van Parijs afgelopen voorjaar!

♥ Je loopt een kroeg in. Wat bestel je?
Ligt een beetje aan het tijdstip en het weer! Maar is het gedurende de dag of begin van de avond zal het een latte macchiato of cappuccino zijn. Is het wat later een 7up! Geen alcohol voor mij, al 16 jaar niet meer! 

♥ Welk woord gebruik je eigenlijk écht te vaak?
Geen idee! Denk dat mijn meest gebruikte woord of eigenlijk zin is… ‘Ja, prima’ of ‘Ja, tuurlijk’.

♥ Wat is je favoriete film?
Euh, in de eerste plaats ben ik niet echt een tv/film kijker, soms ga ik naar de bios en kan ik ervan genieten maar echt een favoriete film? Mmm, de films die me het beste bijgebleven zijn, zijn Soof, Hachi en The Lucky One.

♥ Wat is je guilty pleasure – op het gebied van tv?
Ik denk dat ik oprecht kan zeggen dat ik het echt niet zou weten… ik heb geen geduld om lang televisie te kijken en mijn interesse ligt er ook niet.

♥ Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?
Echt geluisterd niet, maar het laatste liedje dat ik hoorde voordat de radio uit ging was Slow Down van Douwe Bob, dit is de Nederlandse inzending voor het songfestival.

♥ Naar wie was je laatste appje?
Het laatste appje was naar mijn zusje! Nu ben je zeker benieuwd waar het over ging? Ik zal het vertellen… het gaat over de traktatie van onze jongste dochter, voor haar traktatie heb ik conserven potjes nodig van 360/370 ml en vroeg mijn zusje die potjes te bewaren!

♥ Wat was je eerste e-mailadres?
Mijn eerste email adres was werkgerelateerd! Ik had nooit intresse in dergelijke zaken en kreeg bij mijn eerste ‘echte’ baan mijn eerste email adres… nvdweerd@baan.nl. Vervolgens maakte ik er privé ook eentje aan nvdweerd@hotmail.com. Beide al lang en breed niet meer in gebruik overigens!

♥ Waar kun je je enorm aan ergeren?
Mensen die het achter de ellebogen hebben of iedereen naar de mond praten… bah zeg gewoon wat je vindt! Vroeg of laat ga je toch op je snufferd!

♥ Wat is je meest awkward moment ooit?
Pfff, misschien zijn het er teveel of kan en wil ik ze niet onthouden… laten we het er maar op houden dat ik die nog nooit heb gehad 😉

♥ Wat is je favoriete dag van het jaar?
Mijn favoriete dag? Ik heb geen favoriete datum of speciale dag… maar mijn favoriete dag is een dag waarbij we vrij zijn, mooi weer hebben en kunnen doen en laten wat we willen!

♥ “Wat is je favoriete emoji?”
Mijn meestgebruikte is die met de zonnebril op! Vermoedelijk komt het ‘engeltje’ op de tweede plaats!

♥ Katten of honden?
Lastig, ik vind ze beiden leuk en ik word ook van beide blij! Helaas zijn katten uitgesloten hier in huis en hebben we nu honden.

♥ Utrecht of Amsterdam?
Amsterdam, ik kom er te weinig en zou daar wat vaker heen moeten gaan…

Tea Topics - Pickwick theezakjes vragen♥ Koffie of thee?
Beide! Gelukkig is het geen keuze tag, anders zou ik een probleem hebben! Ik drink beide, maar denk meer thee als koffie als je het strikt bekijkt.

♥ Serie of film?
Film, een serie is leuk als je van tv kijken houdt en je, jezelf er echt in kan verliezen. Ik ben geen tv kijker dus zeg ik film! Gezellig met een vriendin richting de bios een leuke film kijken!

♥ Engeland of Amerika?
Amerika! Gewoon omdat ik er waarschijnlijk nooit zal komen… te ver weg, te kostbaar, kortom buiten bereik en daarom mijn keuze tussen deze twee.

♥ Vlees of vis?
Vis! Als ik mocht kiezen zou ik liever meer vis als vlees eten, lekkerder!

♥ Drank of drugs?
Geen van beide! Drank wel gedronken, maar inmiddels al heel lang mee gestopt.

♥ Spice Girls of Backstreet Boys?
Gelijk… ik kocht er geen muziek van, luisterde het alleen als het op de radio voorbij kwam, geen voorkeur dus.

♥ Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Villa Achterwerk! Leuk van stommigheid in mijn herinnering!

♥ Bert of Ernie?
Geen idee, weet ook niet wat mijn voorkeur was toen ik klein was.

♥ Buurman of Buurman?
Doe maar buurman, die ene is veel leuker als de ander… 

♥ Meest random feitje over jezelf?
Feit is dat ik slecht ben in het onthouden van namen, in mijn eerste baan vroeg ik mensen hun personeelsnummer als ze me wat vroegen. Ik wist namelijk wel welke naam er bij welk nummer hoorde! Kortom, verbaas je niet als ik je gedag zeg maar vervolgens geen idee meer heb hoe je heet… sorry!

♥ De belangrijkste levensles die je in je afgelopen jaren hebt geleerd?
Belangrijkste levensles, dat zijn er wel meer! Degene waar ik voor mezelf het meeste aan heb ik ‘loslaten’ van dingen die niet direct met mij of mijn gezin te maken hebben. Maar ook dat ik niet teveel energie in mensen, dingen en activiteiten moet stoppen waar ik geen goed gevoel, positieve energie of positiviteit voor of van terug krijg.

En ben je nog iets nieuws over mij te weten gekomen? Laat me even weten als je deze tag overneemt, dan kom ik even kijken!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge