Tag, vragenlijstjesEindelijk weer eens een TAG, een nieuw vragenlijstje die ik in deze blog ga invullen. Volgens mij een leuk ‘alledaags’ lijstje met vragen die allerlei kanten op gaan! Ik heb dit keer de vragen niet van te voren bekeken, dus ik ben benieuwd of ik overal op kan en wil antwoorden. De bedenker kan ik nergens vinden.. ben of ken jij de maker van deze tag? Laat het me weten!

Ook benieuwd naar de antwoorden en op meer details over mijn leventje? Lees mee!

01. Heb je huisdieren?

Ja, we hebben huisdieren… we hebben er drie! Eén hele grote wereldburger, onze tweedehands hamster met de naam Vriendje. En daarnaast twee honden, een kruising buldog/boston terriër en een bruine labrador (die zo gek is als een deur).

02. Noem drie dingen die het dichts bij je zijn.

Om te beginnen mijn laptop, op schoot om deze tag in te vullen! Naast mij ligt mijn Samsung S6 en op mijn laptop ligt een pincet die ik een half uurtje geleden gebruikte om een ongewenst haartje uit mijn lijf te verwijderen.

03. Hoe is het weer nu?

Op het tijdstip van schrijven (vrijdag 16 september) is het na een reeks hete dagen in september nu weer heerlijk afgekoeld! Het scheelt zo’n tien graden met gister, wat mij betreft prima. Nu, laat op de avond is het echt wel fris geworden en met vanavond en vannacht volle maan.

04. Rij je? En zo ja, heb je wel eens een ongeluk gehad?

Ik rij… op de fiets en in de auto. Ja, ik heb wel eens een ongeluk gehad! Details laat ik maar achterwege…

05. Hoe laat was je vanochtend wakker?

Van maandag tot en met zaterdag gaat de wekker om 06.45 uur, door de weeks zodat we rustig de tijd hebben om op te starten en alles klaar te maken. Zaterdag omdat onze oudste om 8.00 uur in het zwembad moet zijn voor haar zwemtraining en zij een dik uur nodig heeft om op te starten.

06. Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?

Even denken… een week of zes geleden? Nee grapje.. ik douche te vaak, namelijk twee keer per dag dus vanmorgen ben ik onder de douche geweest en vanavond sta ik er weer onder!

07. Wat is de laatste film die je hebt gezien?

Geen idee! Ik denk dat de laatste film die ik heb gezien Me Before You is geweest, verder kan ik het me niet herinneren of ik nog een film heb gezien. Wel hadden we het voornemen om vaker films te kijken maar tot op heden niet gelukt.

08. Wat staat er in je laatste smsje?

SMS? Dat ik een oproep heb gemist! Zo’n berichtje van dit nummer heeft u gebeld maar geen voicemail ingesproken. Het zijn er een heel aantal op een rijtje aangezien ik eigenlijk geen SMS meer gebruik.

09. Wat is je ringtone?

Samsung beltoon, een standaard geluid dus… deze heet ‘Day by day’.
Verder heb ik al het geluid uit staan, hij gaat alleen over als er gebeld wordt.

10. Ben je wel eens in een ander land geweest?

Ja! Om het antwoord wat leuker te maken zal ik de landen even opsommen! Echt spannend is het niet, ik ben niet zo’n avontuurlijke vakantieganger. De landen waar ik ben geweest zijn België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk en Tsjechië.

11. Hou je van sushi?

Nee, als we het gaan eten of we krijgen het aangeboden zal ik geen nee zeggen, maar als ik mag kiezen zou ik liever iets anders nemen.

12. Waar doe je boodschappen?

95% van de boodschappen doen we bij Supermarkt Hoogvliet, incidenteel eens een keertje Jumbo of Albert Heijn. Ook komen groenten, fruit en nootjes ook wel eens van de markt of de groenteboer vandaan.

13. Heb je ooit medicijnen geslikt om eerder in slaap te vallen?

Ja! In het ziekenhuis een aantal dagen voor de bevallingen heb ik medicatie gehad om goed en op tijd te kunnen slapen. Verder in de tijd na de tweede bevalling, slapen lukte gewoon echt niet terwijl mijn lijf op en te moe was.

14. Hoeveel broers en zussen heb je?

Één zusje heb ik, nou ja zusje? Ze is groter als dat ik ben… maar ze is drie jaar jonger!

15. Heb je een computer of laptop?

Laptop! Jaren heb ik gewoon een desktop, pc gehad. Alleen jeetje wat trok dat ding een stof aan! Niet normaal… en ik zat dan op de slaapkamer achter de pc. Nu kan ik de laptop op schoot of op tafel zetten en een poosje ermee aan het werk gaan.

16. Hoe oud wordt je op je volgende verjaardag?

30 & something…. mijn volgende verjaardag is volgend jaar zomer en dan hoop ik 36 jaar te worden!

17. Draag je een bril of lenzen?

Ons hele gezin draagt een bril, dus ja… ik ook!

18. Verf je, je haar?

Nee, al heb ik dat wel jaren gedaan! Er was één dingetje het werd altijd rood, wat ik er ook in stopte!

19. Wat ben je van plan vandaag te gaan doen?

Vandaag is voorbij (ja dit bericht is de avond van te voren geschreven), maar wat ik ik morgen, dus voor jullie vandaag doen? Met de oudste naar het zwembad, daarna speelgoedbank, boodschappen halen in de stad en eind van de middag richting Noordwest omdat de meiden mee doen met een voorstelling.

20. Wanneer heb je voor het laatst gehuild?

Vorige week op kantoor, het was huilen van het lachen dat dan weer wel. En dat is met enige regelmaat zo!

21. Wat is je favoriete pizzabeleg?

Mijn favoriet? Champignon, paprika, ui, bacon en kaas!

22. Eet je liever een hamburger of een cheesburger?

Als we zelf een hamburger maken maak ik een combinatie van beide! Een broodje met sla, hamburger, gebakken ui, augurk, gesmolten kaas en gebakken ei.

23. Heb je wel eens een nacht doorgehaald?

Ja! Dat zeker! Alleen de laatste jaren niet om te feesten maar meer in het kader van het vrijwilligerswerk dat ik doe.

24. Wat is de kleur van je ogen?

Blauw!

25. Kan je het verschil proeven tussen Pepsi en Coca Cola?

Ik niet, vindt Cola niet lekker… welk merk of smaak dan ook!

 

Heb jij deze tag ook ingevuld? Ja? Laat het me weten, dan kom ik kijken!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge