Tea Topic - Wat zou je absoluut niet kunnen missenDe weken vliegen voorbij, het is al weer zondag, Tea Topic tijd! Helaas geen nieuwe vragen meer gezien afgelopen week, dus ééntje gepakt die ik nog had staan!

De vraag voor deze week luidt: “Wat zou je absoluut niet kunnen missen?”

Tea Topic: Wat zou je absoluut niet kunnen missen?

Het is een lastige vraag, denk dat dat ook de reden is dat ik heb niet eerder heb gebruikt. De vraag is gelukkig Wat en niet Wie! Maar je kan er alle kanten mee op!

Mijn basis

Ik zou absoluut mijn ‘thuis’ niet kunnen missen, dan bedoel ik ons huisje, ons gezin maar ook mijn familie en vrienden.

Ons huisje, een plek waar ik me thuis voel, onze eigen ruimte en je kan doen en laten wat je wil. Een plek waar (normaal gesproken) rust is en je nog meer als normaal kan jezelf kan zijn.

De vrienden en familie waarbij je gewoon mag en kan zijn wie je bent, waar ik en mijn gezin ons prettig voelen.

Luxe

Als we het dan over de hedendaagse luxe hebben kan ik echt niet zonder mijn laptop, tegenwoordig is internet voor alles nodig en om op internet te kunnen en alles te kunnen doen (denk aan DigiD, Overheid, Belastingdienst, zorgverzekeraar en post gaat tegenwoordig merendeels via mail).

Waar ik ook veel waarde aan hecht is mijn telefoon maar zeker ook een fototoestel, gebeurtenissen vastleggen voor ooit… om terug te kunnen kijken!

Natuurlijk besef ik me dat het luxe is! Maar als mijn laptop zou sneuvelen zou ik alles op alles zetten om zo snel mogelijk een vervangende laptop te hebben.

Laat me weten wat jij niet zou kunnen of willen missen? Ik ben benieuwd!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge