#30DayBlogChallengeWeer een leuk ‘ding’ voor de vakantietijd of komkommertijd zoals vele het ervaren…. de #30DayBlogChallengeNL, samengesteld door HareMaristeit! Een erg leuke, vrijblijvende Challenge met uiteenlopende onderwerpen! Alles mag en niets moet, daar hou ik van!

De #30DayBlogChallengeNL

Een grote diversiteit aan onderwerpen die inspiratie geven tot bloggen of aanzetten tot nadenken!

Een aantal onderwerpen zou ik nooit aan denken om over te bloggen en een aantal onderwerpen staan al langere tijd in mijn concepten, artikelen waar ik niet aan toe ben gekomen of onvoldoende inspiratie voor had. Een goede reden om ze nu eens af te maken en er een artikel over te schrijven!

Zie hieronder de dertig onderwerpen of ideeën die op de lijst staan!

30-DayBlogChallenge

Doe je ook mee?

Als je ook mee wil doen kan dat natuurlijk! Laat op de blog van HareMaristeit weten dat je meedoet, ze leest graag mee! Gebruik op social media de hashtag #30DayBlogChallengeNL zodat je makkelijk te vinden bent!

Nog een tip of opmerking van Maris die van waarde kan zijn, “Houd er ook rekening mee dat wanneer je een afgeschermd Instagram account hebt, jouw foto’s NIET op de feed van #30DayBlogChallengeNL verschijnen.”

Laat me weten als je mee doet, dan heb ik wat te lezen deze zomer!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge