september 2016 op VeusteveulMet grote regelmaat krijg ik de vraag of ik niet veel te veel doe, waarom doe ik alles wat ik doe en waarom beperk ik het niet iets? Nou heel simpel ik vind het fijn om veel dingen te doen, al moet ik zeggen soms wordt het echt wel een beetje te veel en dat is nu precies waarom mijn blog de naam Veusteveul draagt!

Wagenings dialect

De naam van mijn blog staat dus echt in verbinding met wie ik ben, het is echt ‘mijn’ blog al draagt het niets van mijn eigen naam in zich.

Naast dat ik altijd met van alles bezig ben, ben ik een ‘echte’ geboren en getogen Wageningse! Om iets van mijn persoonlijkheid te combineren met daar waar ik vandaan kom besloot ik ‘veel te veel’ in het Wagenings dialect als blognaam te gaan gebruiken.

Veusteveul

Veusteveul is dus Wagenings voor ‘veel te veel’, er zijn elke maand weer mensen die vragen of ik niet te veel doe… maar wat is te veel?

Alles wat ik doe vind ik (meestal) leuk, al heeft alles zijn plus en min punten! Wat doe ik dan zoal? De bezigheden in mijn leven zijn werken voor een werkgever, het huishouden en de kinderen, bestuurslid en penningmeester Speelgoedbank Wageningen, vrijwilliger bij de vereniging(en) waar de kinderen sporten en ik ben als vrijwilliger actief bij Wageningen45.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de leuke dingen die we ondernemen met vrienden en familie! Kortom… er zijn regelmatig mensen die vinden dat ik ‘Veusteveul’ doe!

Wat vindt jij? Past deze naam bij mij en vindt je het een leuke naam?

 

Dit is het eerste artikel naar aanleiding van de #30DayBlogChallengeNL die HareMaristeit lanceerde afgelopen week. 

30-DayBlogChallenge

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

12 comments

  1. Leuk om te begrijpen waar het voor staat. Ik zeg ook wel eens ‘veul’ of ‘heul’ voor de grap, maar ‘veus’ zei me dan weer niets 🙂
    En het klinkt idd alsof je heeeeeel veel doet, dus goed gevonden, die naam!

  2. Ik vind het een hele leuke naam. 🙂 En zo te lezen past het ook echt bij je, haha. Wat is te veel… Tja, dat zal per persoon verschillen. Ik denk dat je niet perse ‘te veel’ doet, tenzij het zo voelt voor jou, haha… Dus je doet lekker veel, maar of het te veel is? Dat kun alleen jij bepalen. 🙂
    Kim onlangs geplaatst…Mijn zoektocht: Wat is autisme?My Profile

  3. Ik had al zo’n vermoeden waar je naam voor stond. Grappig om te zien dat dat vermoeden klopt. Ik kom zelf uit omgeving Den Bosch en wij zeiden altijd Veulsteveul. Dat lijkt er wel op, maar toch net anders. Lekker zo druk blijven, zeker als je er blij van wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge