Wat is het ondeugenste dat je vroeger hebt uigespookt, Tea TopicVorige week was er even geen tea topic, het was te druk! Soms verschuift de prioriteit naar andere zaken als de blog. Gezien de drukke maanden die er aan komen zou het zomaar kunnen dat er wat vaker een dag geen artikel verschijnt. Al hoop ik dat ik het allemaal wel ga redden! Wel goed nieuws als het gaat om tea topics! Door een lief vriendinnetje heb ik weer een aantal vragen beschikbaar, we gaan dus nog even door! Leuk!! Eigenlijk wil ik het jaar vol maken, dus kom maar door met de vragen!

De vraag voor deze week luidt: “ Wat is het ondeugendste dat je vroeger hebt uitgespookt?”

Tea Topic:  Wat is het ondeugendste dat je vroeger hebt uitgespookt?

Voor het antwoord op deze vraag heb ik echt voor mijn jongere jaren gekozen, bewust… omdat het keer op keer boven komt drijven!

Er is namelijk één ding wat ik nog regelmatig van mijn lieftallige zusje mag horen… best wel wat ondeugend en ja het heeft me destijds ook straf opgeleverd, nou wat zou je denken?

Ik besloot dat het leuk was om stiekem de haren van de pop af te knippen en haar mak-up te geven met wat stiften, best artistiek toch? De kapster en visagist in mij ging kennelijk los en was niet meer te houden, sorry zus!

Nu moet ik zeggen dat er toch iets mis is gegaan in de loop van de jaren, ik ben verre van een kapper of visagist maar administrateur. De grote vraag waar is het mis gegaan? Nou ik denk dat me heel duidelijk is verteld dat ik geen haren hoor te knippen!

Wat wel goed is gekomen die stift op het gezicht van de pop, nu mag ik zo nu en dan schminken! Lijkt er best op toch? En daarnaast ook wel eens iets met haren, maar dan niet knippen. Dat knippen laat ik maar over aan de mensen die ervoor geleerd hebben! Wel maak ik gekleurde plukjes het haar of een mooi kapsel maken bij bruidsmeisjes, bij vriendinnetjes of een kinderfeestje.

Dus het heeft wel ergens naar geleid die ondeugende actie van mij!

Ongetwijfeld zijn er nog veel meer acties die hier beschreven zouden kunnen worden, maar dan moet ik toch eens wat input van mijn ouders vragen. Mam, Pap, misschien tijd voor een gastblog?

Wat is het ondeugendste dat jij je kan herinneren (of wil herinneren)?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

  1. Haha, echt leuk om dit te lezen. Ik heb voor zove rik weet nooit haren van een pop afgeknipt of haar make-up opgedaan (behalve dan de opmaakpop van mijn zus maar daar wa shet de bedoeling). Wel jammer ja dat je geen kapster of visagist bent geworden haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge