Keek op de week, Is het een hartje of een blaadje? Keek op de week! Mijn laatste werkweek voor de zomervakantie in tekst en beeld, ik zweette weg op kantoor en thuis… de ventilatoren maakte overuren! De meiden vermaakte zich kostelijk met armbandjes knopen en andere creatieve activiteiten. Daarnaast zwommen ze de zwemvierdaagse in Bennekom en vierde we de verjaardag van mijn ouders en zusje met een BBQ. En nu? Nu hebben we twee weken vakantie met ons hele gezin… we gaan helemaal naar Balkonia!

Zaterdag 28 juli 2018

Ik begin met een rondje hardlopen, mijn hoofd moet echt rustiger worden anders ga ik het niet volhouden de komende week. Na het rondje van zo’n 5 km maak ik koffie en ga ik rustig op het balkon zitten! Na het douchen, aankleden en wat eten gaan we naar Ede… er moet ‘geshopt’ worden.

Keek op de week, het gaat zo regenen! Keek op de week, Lekker ongezond... maar hé weer heel lekker! Keek op de week, een hartje!
We belanden via de prijsmepper en de toiletten van de Hema bij de Intetoys en NewYorker. Als laatste zitten we bij een tentje waar ze volop chocolade en lekkers hebben. De jongste eet een tosti de oudste en ik een wafel… ik neem de meest foute variant met slagroom en karamel!

Zondag 29 juli 2018

Eigenlijk zou ik niet gaan lopen… maar ik ga toch maar. Waarom? Ik ben onrustig en mijn geduld is snel op, dus even eruit. Ik wandel een heel stuk samen met een kattenbeest … thuis ga ik weer aan de koffie. Daarna snel douchen en aankleden en op naar mijn schoonvader en daarna door naar Peter zijn nichtje en vriend voor een middagje met familie.

Keek op de week, mijn wandelkat... deze loopt regelmatig een stukje met mij mee! Keek op de week, Koffie... heerlijk koffie op deze manier!
Keek op de week, in het zwembad bij nichtje Harma! Keek op de week, mijn leven over denken.... soms....
Thuis doen we verder niets, ik moet zeggen ik heb ook weinig zin en puf… ik heb het warm en ik blijk een prutplanning te hebben. Van alles vergeten, dubbele afspraken en ondertussen trekken er allerlei mensen aan ons… ik zeg nu sinds een weekje ook Nee. Alleen sommige mensen vinden dat lastig, blijven ‘zeuren of pushen’ of zijn toch gepikeerd… jammer dan!

Maandag 30 juli 2018

Werken! Ik sta om 06.00 uur al naast mijn bed, ik ben klaar wakker en ga douchen en aankleden. Ik maak ontbijt, nuttig dat en maak een lekkere beter koffie voor op kantoor. Om 07.00 uur wandel ik het pand al in, ik zet alles tegen elkaar open om door te waaien en ga aan het werk. Als mijn werktijd erop zit ga ik naar huis… dan gaat Peter weer bij iemand helpen verhuizen.

Keek op de week, de Ecoffee mee naar het werk! Keek op de week, koffie tijd!
Keek op de week, armbandjes knopen! Keek op de week, Griekse yoghurt met nootjes en honing!
In de middag ga ik met de meiden, op de fiets naar mijn ouders. Even salade halen voor Peter die mijn vader heeft gemaakt. Daarna weer naar huis, we besluiten restjes en makkelijk te eten… de meiden pannenkoeken van gister, Peter salade en ik noedels. Ik doe (eindelijk) de aangifte van het tweede kwartaal en ga op tijd mijn bed in.

Dinsdag 31 juli 2018

Opnieuw mag ik aan het werk vandaag, het is weer warm binnen.. maar ik maak er het beste van. Ik verzet al het werk dat nodig is voor ik weer naar huis ga. Als ik thuis kom is Peter nog niet thuis met de meiden, zij zijn klussen bij de dansschool. Niet veel later ga ik op de fiets ook die kant op, Peter gaat even later met de meiden naar Bennekom voor de zwemvierdaagse.

Keek op de week, de zon komt op! Keek op de week, gezonde kantine... het is even verdiepen.
Ik haal een aantal uurtjes door bij Bransz, wat ‘computerzaken’ regelen en dan ga ook ik weer naar huis. Ik ben moe, nog één dagje werk… omdat ik maandag lang heb gewerkt en ik wat zaken naar morgen kon verplaatsen ben ik vanaf donderdag vrij, even een dagje op adem komen.

Woensdag 1 augustus 2018

Eerst heel vroeg gaan werken, daarna snel naar huis omdat ik met Bono naar de dierenarts moest. Om 13.00 uur moest hij bij de dierenarts zijn voor het weghalen van de bulten achter zijn linker poot. Om 14.30 uur mocht ik bij hem tijdens het wakker worden… en half stoned kreeg ik hem weer meer, arme hond! De hele avond was die nog van de leg arm beest, ben benieuwd hoe die morgenochtend is als we weer wakker worden.

Keek op de week, Bono in coma hij is aan het bijkomen van de operatie. Keek op de week, Ahhh hij slaapt hier bijna... Keek op de week, Salade eten... het is verder gewoon te warm!
Vanavond een hele tijd met mijn blog collega en vriendin Maureen gebeld, even de praktische zaken doorgesproken… plus alles wat erbij komt kijken! Nu zo mijn bed in, morgen een lange dag!

Donderdag 2 augustus 2018

Vanmorgen ben ik eerst gaan hardlopen, daarna lekker rustig aan gedaan! Peter is nog wel aan het klussen geweest bij de lokale omroep, maar ik heb met de meiden lekker rustig aan gedaan.

Keek op de week, wat kan de natuur toch mooi zijn! Keek op de week, Trots op mezelf... 22 kg lichter en gewoon weer 5km gelopen.
Keek op de week, Bono is moe... met zijn hoofd op tafel! Keek op de week, Is het een hartje of een blaadje?
Begin van de middag zijn we naar de verjaardag van mijn zusje en ouders gegaan, zij vierde vanaf een uurtje of twee hun verjaardag. Eind van de middag zijn we gaan BBQ-en met elkaar en rond 21.00 uur gingen we pas weer naar huis! Ondertussen hebben de meiden vandaag de derde dag van de zwemvierdaagse gezwommen!

Vrijdag 3 augustus 2018

Ships, ik ben door de vroege wekker van 06.15 uur doorgeslapen… helaas, geen rondje lopen! Om 07.15 uur ben ik wakker, ik word al wat stijf en met een gevoelige rug wakker. Ik besluit een poosje te gaan douchen en ik denk dat het goed gaat. Als ik wat kleding in de kledingkast leg kom ik niet meer overeind… shit en nu? Gelukkig kan ik snel bij mijn fysio terecht… het is even hopeloos mis, maar het komt weer goed! Met geduld, veel lopen en liggen en zo min mogelijk zitten. Fijn een ‘kwetsbare’ rug!

Keek op de week, de walrussen in het dolfinarium Keek op de week, nog een walrus!
Keek op de week, met het gezin erop uit! Keek op de week, de zwemvierdaagse!
Omdat ik toch moet lopen besluiten we toch maar even naar het Dolfinarium te gaan, daar lopen we een aantal uurtjes rond. Daarna rijden we door naar de zwemvierdaagse, de meiden zwemmen hun laatste dag en halen hun zilveren zwemvierdaagse kruisje! Na heel veel te hebben gelopen ben ik kapot… ik loop, zit en lig wat door huis. Straks wat extra zware pijnstillers en mijn bed in voor een paar uurtjes!

Hoe was jouw week? Kon jij een beetje tegen het warme weer van de afgelopen tijd? Of maar slecht?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge