Bij het checken van mijn foto’s en onze blog zag ik dat er hier op mijn blog nog een belofte van mij staat over het plaatsen van foto’s van rokjes! Dus dat ga ik nu maar snel doen!!
De komende paar dagen zal ik ook de andere ‘creatieve dingen’ die ik heb gemaakt plaatsen! Het gaat om gehaakt spul of achter de naaimachine vandaan!
Nu eerst de rokjes 😉
De eerste is een stroken rokje van stof die onze dame zelf heeft uitgekozen! 
De onderstaande is van een stofje dat al een poosje hier lag, een cirkelrokje 🙂
 


Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge