Maar mij een beetje te rustig, eigenlijk! In juni schreef ik al een berichtje over mijn strijd nu is het augustus en echt hard gaat het nu niet meer. Je kent het wel… vakantietijd, alles gaat op een wat rustiger tempo en ik ben ook inderdaad niet zo druk als anders. Daarnaast wat zorgen (waardoor ik vaker voor ‘makkelijk’ en lekker eten kies omdat ik geen zin heb om uitgebreid te koken) en het feit dat ik niet aankomt is eigenlijk al een wonder!

De ene roept wat jammer, het schiet niet op, de ander roept, goed zo als je maar niet aankomt. Het is ook zo als het te snel gaat is het lastiger om het eraf te houden, maar het mag wel iets beter gaan als op dit moment. Maar er is wel resultaat… en zelf zie ik het met name op de foto’s als ik die ga vergelijken!

Stiekem ben ik dan toch wel een beetje trots en motiveert het om weer door te gaan!

Hier in de familie zijn de meeste verjaardagen weer geweest, net als de vakantie… dus we zijn inmiddels weer flink aan het opletten geslagen! Op naar de volgende kilo’s!

Zie je het verschil ook? Of zie ik het vooral omdat ik het wil zien?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

7 comments

  1. Afvallen is afvallen. beter langzaam en gestaag dan snel en opnieuw beginnen. elke pandje is er één. Niet aankomen is ook positief. Blijven bewegen en bewegen. Een uur per dag stevig door wandelen, 5 keer per week, groene thee drinken, 1 tot 1,5 liter per dag. langzaam maar zeker verminderen de pondjes. Heel langzaam, maar ze verminderen. in 100 dagen ben ik 4,5 kilogram kwijt geraakt EN ben ik 8 eenheden minder insuline gaan spuiten. minder medicijnen dus. das een stimulans om ook de volgende 100 dagen er tegen aan te gaan. bekijk het niet per week, maar per maand en per 100 dagen en je ziet de effecten. DAT GAAT JE LUKKEN. JE KUNT HET, JE GAAT HET DOEN. SUCCES.

  2. Je ziet ‘t echt wel hoor!

    Het is veel beter langzaam af te vallen (hoe frustrerend dat ook is), want snelle kilo’s komen er ook snel weer bij.

    You got this! Echt waar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge