Maar mij een beetje te rustig, eigenlijk! In juni schreef ik al een berichtje over mijn strijd nu is het augustus en echt hard gaat het nu niet meer. Je kent het wel… vakantietijd, alles gaat op een wat rustiger tempo en ik ben ook inderdaad niet zo druk als anders. Daarnaast wat zorgen (waardoor ik vaker voor ‘makkelijk’ en lekker eten kies omdat ik geen zin heb om uitgebreid te koken) en het feit dat ik niet aankomt is eigenlijk al een wonder!

De ene roept wat jammer, het schiet niet op, de ander roept, goed zo als je maar niet aankomt. Het is ook zo als het te snel gaat is het lastiger om het eraf te houden, maar het mag wel iets beter gaan als op dit moment. Maar er is wel resultaat… en zelf zie ik het met name op de foto’s als ik die ga vergelijken!

Stiekem ben ik dan toch wel een beetje trots en motiveert het om weer door te gaan!

Hier in de familie zijn de meeste verjaardagen weer geweest, net als de vakantie… dus we zijn inmiddels weer flink aan het opletten geslagen! Op naar de volgende kilo’s!

Zie je het verschil ook? Of zie ik het vooral omdat ik het wil zien?