Weegschaal.... afvallen, lijnen of dieet!Afvallen, de eerste week (eigenlijk vijf dagen maandag tm vrijdag)  van mijn lijnpoging in 2016 heeft een klein gewichtsverlies opgeleverd! Het is niet veel maar het is iets, nog geen kilo namelijk 0,8 kg of 800 gr dat lijkt misschien iets meer…

Het is pas het begin laten we maar denken, ik weeg elke zaterdagmorgen en ben pas afgelopen maandag begonnen. Kortom in vijf dagen 0,8 kg minder, het is in ieder geval iets!

Afvallen, hoe ging het?

Tot zaterdag ging het prima! Deze “bofkont” had een verjaardag met lekkere dingen, helaas niet kunnen weerstaan!

Verder vond ik het erg lastig om echt alles van de dagmenu’s te eten, het is best veel en heb vaak het avond tussendoortje weggelaten, daarnaast zo nu en dan wat minder gegeten.

Ik ben me ervan bewust dat deze menu’s niet voor niets zo in elkaar zijn gezet, maar ik krijgt het gewoon niet op het is wat veel. Vorig jaar liep ik er ook tegenaan dat het Menu om af te vallen - afvallen, lijnen en dieetsoms echt wat te veel is, met name in de avond heb ik geen trek meer, tussendoortje van de ochtend vergeet ik regelmatig daar denk ik pas aan als het onderhand al lunchtijd is.

Kortom, ja gelukkig ik ben toch wat afgevallen… en nee, ik vind het toch wel lastig! Wat dan? Nou regelmatig eten ben ik nooit echt goed in geweest, sinds de kinderen er zijn eet ik regelmatiger maar geen zes keer per dag. Over een aantal weken zal het wel beter gaan!

We gaan gewoon door!

Resultaat deze week:

Doel 2016 : – 10 kg
Stand         : – 0,8 kg

Totaal afgevallen: 11,8 kg

Vandaag start een nieuwe week, met hopelijk weer een dalend aantal kilo’s!

Ben je ook aan het afvallen of misschien gewoon goed aan het opletten?
Zo ja, hoe gaat het?

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge