De weegschaal.... Lijnen, afvallen op dieet, hoe is het gegaan?Afvallen! Weer een week verder… toch weer wat gewicht kwijt, ondanks een verjaardag en een paar drukke dagen. Tijdens die drukke dagen vergeet ik om regelmatig te eten en ik blijf het lastig vinden om gevarieerd eten mee te nemen voor momenten dat ik niet thuis ben.

Net als vorige week ben ik 0,8 kg afgevallen… in totaal nu 1,6 kg! Aangezien mijn streven -10 kg is voor dit jaar gaat het de goede kant op, heb immers tot 31 december 2016 de tijd!

Afvallen, hoe ging het?

Het was een lastig weekje! Met name de dagen dat ik volledig werk of waarbij ik grotendeels van huis ben vind ik lastig. Gevarieerd en regelmatig eten is dan toch een soort van sport!

De afgelopen week was een drukke en wat stressvolle week, dat zorgt er vaak voor dat ik geen eetlust heb of juist alleen maar zin in “lekkere dingen”. Gelukkig dit keer geen last van gehad! Mijn ervaring is inmiddels dat als ik echt een keer of vier, vijf per dag eet ik zelfs geen zin heb in andere dingen, omdat ik al zo vol zit!

Naar het werk neem ik mee wat er geadviseerd wordt, maar eerlijk is eerlijk gewoon een boterham of crackers met beleg is een stuk makkelijker als een kop soep of yoghurt. Ik doe me best, het gaat niet zo snel als vorig jaar maar in dit tempo kan ik mijn streven wel halen!

Kortom: Ik ga door op deze manier en het gaat goed komen! Eind van dit jaar staat er -10 op de teller!

Resultaat deze week:

Doel 2016 : – 10 kg
Stand         : – 1,6 kg

Totaal afgevallen: 12,6 kg

Op naar de dikke twee kilo! Kom maar op!

Wat neem jij mee naar het werk om te eten? 
Of als je veel op pad bent, hoe doe je het dan met je voeding?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge