Afvallen, lijnen of dieet.... update naar twee maanden!Afvallen wat is dat? Na onze dagen in Parijs was het dus ‘mis’, ik was aangekomen in plaats van afgevallen! Vervolgens lukte het me maar niet om de draad weer op te pakken. Inmiddels ben ik weer een week of twee ‘goed’ bezig en heb ik die ‘Disney kilo’s’ er weer bijna af!

Afvallen, hoe ging het?

Na ons avontuur richting Disneyland Parijs ging het mis… de motivatie kreeg ik niet meer te pakken! Het was echt ver te zoeken, menu’s volgen lukte niet omdat ik dan weer van alles mee moest nemen en teveel van te voren moest plannen. Kortom, ik had er ‘gewoon’ geen zin (meer) in.

Inmiddels ben ik twee maanden verder en heb ik weer wat kwijt! Ben nog niet op het gewicht van voor ons uitje naar Parijs maar het is weer in zicht! De komende tijd ga ik echt proberen weer terug te komen op – 14,2 kg of liever nog wat meer!

Op dit moment volg ik dus geen dieet of weet ik veel wat, maar denk gewoon na over wat en wanneer ik eet. Hiermee gaat het dus niet snel, maar het lijkt wel te werken… het doen is nog altijd om dit jaar 10 kg af te vallen, het zal echt niet makkelijk worden.

Kortom… er zit weer wat ‘vooruitgang’ in!

 

Resultaat tot op heden:

Doel 2016 : – 10 kg
Stand         : – 2,5 kg

Totaal afgevallen: 13,5 kg

Als je aan het afvallen bent of ooit hebt afgevallen, volgde je een dieet of methode? Zo ja, wat voor een dieet of methode heb je gevolgd?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge