AfvallenWat een week… een lastige afvalweek! “Ik wil afvallen, let op gezond en verantwoord eten!” was mijn mantra de afgelopen week. Er speelde weer zoveel dingen de afgelopen week, veel van huis en toch wat meer spanning. Het is dan lastig om vol te houden!

Afvallen, hoe ging het?

Lastig! Deze week ben ik veel van huis geweest, veel aan mijn hoofd gehad en me druk gemaakt… dit kan nog wel eens zogenaamde lekkere trek opleveren.

Maar heb me netjes gedragen met één caramel fudge blokje en als avond eten een keer patat uit de Philips actifry! Daarnaast blijft het lastig om elke keer aan de tussendoortjes te denken, maar het gaat wel iets beter!

De lastige moment zijn de tijden dat je niet thuis of op het werk ben, maar echt onderweg. Dus op de momenten dat je eigenlijk iets zou moeten eten maar onderweg ben, in de auto of ergens in een wachtkamer. Dan neem je toch niet zo makkelijk een bakje yoghurt mee of een cracker, dan pak ik liever een rijstwafel of een stuk fruit. Dan kan ik me dus niet zo goed aan de menu’s houden en zoek ik een juiste vervanger.

Ondanks mijn uitzonderingen en wisseling in producten ben ik wel 0,9 kg afvallen! Gelukkig!

Resultaat deze week:

Doel 2016 : – 10 kg
Stand         : – 2,5 kg

Totaal afgevallen: 13,5 kg

Op naar de drie kilo!! Jippie… ben zo blij!

Hoe gaat het lijnen bij jou? Of hoef je helemaal niet te lijnen en ben je tevreden met je gewicht?