AfvallenWat een week… een lastige afvalweek! “Ik wil afvallen, let op gezond en verantwoord eten!” was mijn mantra de afgelopen week. Er speelde weer zoveel dingen de afgelopen week, veel van huis en toch wat meer spanning. Het is dan lastig om vol te houden!

Afvallen, hoe ging het?

Lastig! Deze week ben ik veel van huis geweest, veel aan mijn hoofd gehad en me druk gemaakt… dit kan nog wel eens zogenaamde lekkere trek opleveren.

Maar heb me netjes gedragen met één caramel fudge blokje en als avond eten een keer patat uit de Philips actifry! Daarnaast blijft het lastig om elke keer aan de tussendoortjes te denken, maar het gaat wel iets beter!

De lastige moment zijn de tijden dat je niet thuis of op het werk ben, maar echt onderweg. Dus op de momenten dat je eigenlijk iets zou moeten eten maar onderweg ben, in de auto of ergens in een wachtkamer. Dan neem je toch niet zo makkelijk een bakje yoghurt mee of een cracker, dan pak ik liever een rijstwafel of een stuk fruit. Dan kan ik me dus niet zo goed aan de menu’s houden en zoek ik een juiste vervanger.

Ondanks mijn uitzonderingen en wisseling in producten ben ik wel 0,9 kg afvallen! Gelukkig!

Resultaat deze week:

Doel 2016 : – 10 kg
Stand         : – 2,5 kg

Totaal afgevallen: 13,5 kg

Op naar de drie kilo!! Jippie… ben zo blij!

Hoe gaat het lijnen bij jou? Of hoef je helemaal niet te lijnen en ben je tevreden met je gewicht?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

5 comments

  1. Hetbis bij je al zichtbaar, knap gewoon doorzetten. Ik heb het streven om 7 kilo voor 1-6 kwijt te zijn. Dat lukt goed met veel sporten en geen tussendoortjes. 1 kg al kwijt. Maar de verleiding blijft groot. Geen snickertjes meer maar fruit.
    Dus breng ons niet in de verleiding. Samen gaat het wel lukken.

    1. Hier zijn ook echt wel foute voedingsmiddelen die naar binnen gaan… alleen als het gebeurt probeer ik mezelf weer flink tot de orde te roepen!

      Gaat goed, al 1 kg kwijt! We gaan gewoon door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge