Afvallen, lijnen of op dieetAlweer mijn vierde, wekelijkse update over afvallen! Het wordt misschien wat saai… maar ik ga het stug volhouden een stok achter de deur dat ik mijn best blijf doen en ooit op het door mij gewenste gewicht uit ga komen!

Afvallen, hoe ging het?

Moeizaam! Eigenlijk is dat alles wat ik erover kan zeggen…
Maar goed, dat is wat kort door de bocht! Wat ging er dan zo moeizaam?

Door alle afspraken en werk lukte het niet altijd om (zelf) te koken en ben ik wat afhankelijk van wat er gekookt wordt en dat is niet altijd wat ik graag zou willen eten. Daarnaast is het nemen van de tussendoortjes toch wel een dingetje, ik vergeet het gewoon. Pas als ik trek krijg, tegen etenstijd denk ik er aan en ja, dat is te laat!

Deze week heeft minder gewicht opgeleverd… maar te weinig naar mijn zin!
Een halve kilo minder, 500 gram ik hoop echt dat het volgende week weer wat beter zal gaan, ik ga (wederom) mijn best doen.

Resultaat deze week:

Doel 2016 : – 10 kg
Stand         : – 3 kg

Totaal afgevallen: 14 kg

Nog 7 kg tot mijn doel voor dit jaar, laat ik optimistisch zijn… het gewicht gaat er in ieder geval naar beneden!

Als je aan het afvallen bent of een poging doet, hoe gaat het? Voel je, je goed?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

    1. Balen als het niet wil lukken!
      Ik ga pas van start als ik echt “weet” dat de knop om is… anders is het gedoemd te mislukken.

      Hopelijk lukt het je binnenkort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge