Afvallen... deze week niet zo goed gelukt als dat het voelde!Afvallen wat is dat? Mislukt deze week! Beetje jammer, ik had er een goed gevoel over… eigenlijk geen misstappen gemaakt en ik voelde me goed! Veel water gedronken, nauwelijks tussendoortjes vergeten en geen foute dingen gegeten!

Afvallen, hoe ging het?

Tja… het afvallen is dus kennelijk niet zo goed gegaan. Maar ik had eigenlijk wel een fijn en goed gevoel erover! Toen ik op de weegschaal ging staan gaf hij echter hetzelfde gewicht aan als vorige week! Niets kwijt dus… of zou die weegschaal me voor de gek houden? Vast niet!

Het klopt voor mijn gevoel dus echt voor geen meter dat ik niets kwijt ben, beetje frustrerend is het dus wel. Zit ik zo’n periode dat het einde van mijn cyclus nadert misschien? Dan ben ik altijd wat zwaarder… al ben ik nu niet zwaarder maar niet afgevallen? Het blijven vragen die ik mezelf nu maar stel… die cyclus van mij is alles behalve betrouwbaar dus ik gok erop.

Nu doorzetten, dat is het lastigste! Het liefst zou ik nu een lekkere reep Tony Chocolonely Caramel/Zeezout (of de chocolade eitjes met deze smaak van de Hema, die ik voorbij zag komen bij een blogcollega) opeten, maar nee ik doe het niet!

Op naar volgende week!

Resultaat deze week:

Doel 2016 : – 10 kg
Stand         : – 3 kg

Totaal afgevallen: 14 kg
Ben jij ook zwaarder aan het eind van je cyclus? Of heb je daar helemaal geen last van?