Afvallen... deze week niet zo goed gelukt als dat het voelde!Afvallen wat is dat? Mislukt deze week! Beetje jammer, ik had er een goed gevoel over… eigenlijk geen misstappen gemaakt en ik voelde me goed! Veel water gedronken, nauwelijks tussendoortjes vergeten en geen foute dingen gegeten!

Afvallen, hoe ging het?

Tja… het afvallen is dus kennelijk niet zo goed gegaan. Maar ik had eigenlijk wel een fijn en goed gevoel erover! Toen ik op de weegschaal ging staan gaf hij echter hetzelfde gewicht aan als vorige week! Niets kwijt dus… of zou die weegschaal me voor de gek houden? Vast niet!

Het klopt voor mijn gevoel dus echt voor geen meter dat ik niets kwijt ben, beetje frustrerend is het dus wel. Zit ik zo’n periode dat het einde van mijn cyclus nadert misschien? Dan ben ik altijd wat zwaarder… al ben ik nu niet zwaarder maar niet afgevallen? Het blijven vragen die ik mezelf nu maar stel… die cyclus van mij is alles behalve betrouwbaar dus ik gok erop.

Nu doorzetten, dat is het lastigste! Het liefst zou ik nu een lekkere reep Tony Chocolonely Caramel/Zeezout (of de chocolade eitjes met deze smaak van de Hema, die ik voorbij zag komen bij een blogcollega) opeten, maar nee ik doe het niet!

Op naar volgende week!

Resultaat deze week:

Doel 2016 : – 10 kg
Stand         : – 3 kg

Totaal afgevallen: 14 kg
Ben jij ook zwaarder aan het eind van je cyclus? Of heb je daar helemaal geen last van?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

6 comments

 1. Ah wat vervelend zeg, maar komt echt wel goed. Gewoon zo doorgaan. Ik heb ook weleens gehad dat ik mij echt slanker voelde maar dat de weegschaal iets anders aangaf. Rot, maar kan indd met cyclus te maken hebben.

 2. Oh ja zeker ben ik wat zwaarder rond die tijd van de maand! Wat voor een dieet volg je? Ik ben momenteel de winterkilo’s aan het weg werken 😉 door middel van Low Carb – geen slechte koolhydraten te eten-

  Veel succes!

  1. Ik ben net als vorig jaar bezig met eten via het Sonja Bakker principe… bij mij ligt het probleem bij regelmatig eten, dergelijke menu’s geven me structuur.

   Vorig jaar 11 kg kwijt geraakt, dit jaar wil ik graag zo’n 10 kg kwijt raken.

   Jij ook succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge