Afvallen... deze week niet zo goed gelukt als dat het voelde!Afvallen, maar eigenlijk heb ik geen nieuws… geen nieuws is normaal goed nieuws, maar nu niet!! Namelijk nog steeds hetzelfde gewicht als twee weken geleden, *zucht* zo niet grappig!

 

Afvallen, hoe ging het?

Het ging eigenlijk wel prima ook afgelopen week, ik mocht “fijn” het einde van mijn cyclus verwelkomen, dat verklaarde voor mij waarom ik vorige week niets was afgevallen. Ondanks dat ik vorige week echt een heel goed gevoel erover had was er dus echt helemaal niets af, dit is nu voor mij wel verklaard.

Helaas heb ik niet zo’n heldere en duidelijk verklaring voor deze week, wel wat dingen als niet zoveel thee en water gedronken omdat we veel de hort op waren. Wel meer beweging gehad als normaal maar daarbij ook minder consequent eten, tussendoortjes vergeten en kinderen die mogen kiezen wat we eten wat het is vakantie! Kortom… ik moet vanaf vandaag de draad weer oppakken!

Gisteren dan ook weer netjes voor de hele week alle boodschappen gehaald en ik kan er weer tegenaan, volgende week zal er hoe dan ook weer wat minder gewicht op die weegschaal staan! Langer als twee weken wil ik echt niet stilstaan!

Resultaat deze week:

Doel 2016 : – 10 kg
Stand         : – 3 kg

Totaal afgevallen: 14 kg

Ben jij aan het afvallen? Sta je wel eens stil en zo ja hoe lang?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge