Afvallen... deze week niet zo goed gelukt als dat het voelde!Afvallen, wat is dat? Van de trap af vallen of zo? Eigenlijk kan ik het zelfde bericht als vorige week wel plaatsen… geen gram eraf! Zo niet leuk, geloof me of niet ik hou me keurig aan de goede levensmiddelen en eet met mate, kennelijk na vier weken al een ‘stilstand’ in de lijn!

Ik hoop toch echt dat het afvallen binnenkort weer gaat lukken anders ga ik die tien kilo dit jaar niet eens redden!

Afvallen, hoe ging het?

Mijn gevoel was erg goed, ik ging weer aan het werk en daarmee ben ik ook wat strakker in mijn eetpatroon. Dat wil zeggen dat ik netjes vijf tot zes keer per dag wat eet doordat mijn dagen wat meer ‘gepland’ zijn. Neem daarnaast dat ik een kantoorbaan heb en dus altijd mijn fles water op mijn bureau heb en een flinke beker met thee! Kortom, mijn gevoel en verstand zeggen dat het goed is gegaan….

De weegschaal laat mijn gewicht net als vorige week gelijk staan, helaas!

Resultaat deze week:

Doel 2016 : – 10 kg
Stand         : – 3 kg

Totaal afgevallen: 14 kg

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

9 comments

  1. Helaas blijft het voor mij bij zoveel mogelijk lopend en met de fiets doen ipv met de auto.
   Voor het sporten heb je echt tijd nodig en sporten is best kostbaar, bijvoorbeeld hardlopen op straat is uitgesloten vanwege rugproblemen.
   Vorig jaar ben ik hiermee ook 12 kg afgevallen, net als ruim 6 jaar geleden tussen de zwangerschappen door.

   1. Sporten in een sportschool oid kan inderdaad in de papieren lopen. En inderdaad, tijd vinden voor bewegen… Ronduit ingewikkeld. Ik vroeg het omdat ik het hardlopen echt nodig had om gewicht te verliezen. Dat kan vast ook met wandelen of fietsen.

    Veel succes! Ik hoop op snel weer een dalende lijn.

    1. Bewegen is van belang!
     Mijn idee was ooit hardlopen, geen lidmaatschap en doen wanneer het mij uitkomt… maar helaas.

     Als het straks weer wat beter weer wordt gaan we ook weer wat meer naar buiten.

 1. Heel veel succes volgende week! Je zult zien dat het vast wel goed gaat komen.
  Het is zo gek met afvallen. Wanneer je verwacht te zijn afgevallen dan is er niks af. En verwacht je het niet dan ben je opeens een kilo kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge