Afvallen... deze week niet zo goed gelukt als dat het voelde!Afvallen, wat is dat? Van de trap af vallen of zo? Eigenlijk kan ik het zelfde bericht als vorige week wel plaatsen… geen gram eraf! Zo niet leuk, geloof me of niet ik hou me keurig aan de goede levensmiddelen en eet met mate, kennelijk na vier weken al een ‘stilstand’ in de lijn!

Ik hoop toch echt dat het afvallen binnenkort weer gaat lukken anders ga ik die tien kilo dit jaar niet eens redden!

Afvallen, hoe ging het?

Mijn gevoel was erg goed, ik ging weer aan het werk en daarmee ben ik ook wat strakker in mijn eetpatroon. Dat wil zeggen dat ik netjes vijf tot zes keer per dag wat eet doordat mijn dagen wat meer ‘gepland’ zijn. Neem daarnaast dat ik een kantoorbaan heb en dus altijd mijn fles water op mijn bureau heb en een flinke beker met thee! Kortom, mijn gevoel en verstand zeggen dat het goed is gegaan….

De weegschaal laat mijn gewicht net als vorige week gelijk staan, helaas!

Resultaat deze week:

Doel 2016 : – 10 kg
Stand         : – 3 kg

Totaal afgevallen: 14 kg