Afvallen... deze week niet zo goed gelukt als dat het voelde!Een lachertje weer deze week, het is gewoon niet zo interessant op dit moment om te bloggen over afvallen.. of in ieder geval niet wekelijks! Dus mocht er volgende week niets online staan over afvallen ben ik niets afgevallen en is alles stabiel!

Kortom… ik heb slechts 200 gram verlies te melden, 200 gram ziet er op papier (of in dit geval blog) beter uit als 0,2 kg. 

Afvallen, hoe ging het?

Het is super stabiel hier! Iets te stabiel als je het mij vraagt…  ik heb best redelijk op het eten gelet maar helaas zit veel wandelen en fietsen er op dit moment niet zo in vanwege een peesontsteking en overbelasting van mijn linkervoet.

Moet bekennen dat ik afgelopen week wel een avond heb genoten van twee Bastogne koekjes die ik heerlijk in de thee doopte en een etentje met een lieve vriendin!

En toch is het balen… maar goed, wie weet is die 200 gram het begin van de volgende kilo!

Resultaat deze week:

Doel 2016 : – 10 kg
Stand         : – 3,2

Totaal afgevallen: 14,2 kg

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge