Afvallen... deze week niet zo goed gelukt als dat het voelde!Na onze dagen in Parijs was het helemaal mis! Dik twee kilo zwaarder, niets afvallen dus! Dat is er helaas nog steeds niet af… gisteren was het ook een dag waarbij ik weinig en niet tijdig heb gegeten. Tja dan heb je s’avonds trek, dus wat gegeten. Ik moet echt weer serieus aan de bak, vandaag dus weer serieus aan de gang! Geen lekkere dingen en tijdig eten!

Afvallen, hoe ging het?

Hopeloos! Te druk, niet regelmatig en te makkelijk gegeten. We aten te vaak afgelopen week ‘even snel’ en dat werkt zo slecht bij mij! Kortom: Hopeloos dus!

Na onze dagen in Parijs is het me echt niet meer gelukt, de reset knop is ook niet te vinden. Ik moet weer aan de bak, wil echt nog veel kwijt dit jaar.

Het grappige is wel dat ik gisteren twee keer over te horen krijg, jeetje jij bent afgevallen en dan eigenlijk juist wat ben aangekomen ten opzichte van een maandje geleden zeg maar.

Ik hoop echt dat het me weer gaat lukken, komende weken zijn bizar druk met werk, vrijwilligerswerk en andere verplichtingen. Maar we gaan er weer voor!

Resultaat deze week:

Doel 2016 : – 10 kg
Stand         : – 2,5 kg

Totaal afgevallen: 13,5 kg

Na die dagen weg kan ik de gang niet te pakken krijgen, herken je dat?