Afvallen... deze week niet zo goed gelukt als dat het voelde!Na onze dagen in Parijs was het helemaal mis! Dik twee kilo zwaarder, niets afvallen dus! Dat is er helaas nog steeds niet af… gisteren was het ook een dag waarbij ik weinig en niet tijdig heb gegeten. Tja dan heb je s’avonds trek, dus wat gegeten. Ik moet echt weer serieus aan de bak, vandaag dus weer serieus aan de gang! Geen lekkere dingen en tijdig eten!

Afvallen, hoe ging het?

Hopeloos! Te druk, niet regelmatig en te makkelijk gegeten. We aten te vaak afgelopen week ‘even snel’ en dat werkt zo slecht bij mij! Kortom: Hopeloos dus!

Na onze dagen in Parijs is het me echt niet meer gelukt, de reset knop is ook niet te vinden. Ik moet weer aan de bak, wil echt nog veel kwijt dit jaar.

Het grappige is wel dat ik gisteren twee keer over te horen krijg, jeetje jij bent afgevallen en dan eigenlijk juist wat ben aangekomen ten opzichte van een maandje geleden zeg maar.

Ik hoop echt dat het me weer gaat lukken, komende weken zijn bizar druk met werk, vrijwilligerswerk en andere verplichtingen. Maar we gaan er weer voor!

Resultaat deze week:

Doel 2016 : – 10 kg
Stand         : – 2,5 kg

Totaal afgevallen: 13,5 kg

Na die dagen weg kan ik de gang niet te pakken krijgen, herken je dat? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

5 comments

  1. Ik ben net een maandje weer gezond aan het eten, maar zoooo lastig om vol te houden! Ook hier nog te vaak voor makkelijk gekozen, maar er begint langzaamaan steeds meer routine in te komen.

    1. Het is momenteel echt een ramp… alleen op maandag is het ‘rustig’ de rest van de week loop ik achter de feiten aan, met alles en dat is niet echt bevorderlijk geloof ik 😉

  2. Heel herkenbaar als de knop even niet om wil dan blijf je even hangen. De knop gaat vast snel weer om en dan ga je weer knallen. Forceer niks, houd hoop en het moet vast goed komen. Probeer anders voldoende te bewegen per dag, misschien helpt dit.
    Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #14My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge