AH bestekzegels sparen!Afgelopen week zie ik werkelijk overal vraag en aanbod van AH Bestekzegels voor bij komen. Van ruilhandel, flinke bedragen tot mensen die ze weggeven, alles is mogelijk. Mijn verbazing is dan ook groot als ik grote bedragen voorbij zie komen op marktplaats voor iets dat je hebt gekregen. Zelf ben ik namelijk meer van het weggeven..

.

AH Bestekzegel handel

Een dag of twee nadat ik mij had zitten verbazen over het aanbod en de vraag van de AH Bestekzegels kwamen er gisteren allemaal nieuwsberichten over de handel die is ontstaan.

Gisteravond bekeek ik het aantal zoekresultaten van mijn zoekopdracht “AH Bestekzegels” op marktplaats, maar liefst 1.509 advertenties! Wow!

AH Bestekzegels... maar liefst 1509 zoekresultaten

AH Bestekzegels het verloopDat is behoorlijk veel, ik keek naar het verloop… er stonden er al veel maar er komen er dagelijks advertenties bij.

Een woordvoerder van Marktplaats zegt: ,,In januari werden gemiddeld 114 advertenties met de zegels per dag geplaatst. Sinds deze maand zijn dat er al 260 per dag”.

Kortom, AH bestekzegels zijn goed voor de handel!

Opvallende AH bestekzegel advertenties

Direct geef ik toe… voor mij vallen vooral de advertenties op waarbij mensen, in mijn ogen, veel geld vragen. Voor spaarzegels (veel) geld vragen terwijl je ze kosteloos krijgt gaat er bij mij niet zo goed in!

Er waren ook aardig wat ruiladvertenties, daar kan ik me iets meer in vinden. Jij krijgt de gewenste AH Bestekzegels en de ander krijgt jou DE punten. Of jeruilt ze voor kattenvoer (ja, ik zag het echt voorbij komen!), messenpunten van de Jumbo of Plus pakketzegels.

Maar goed mijn verbazing was dus met name de verkoop van de gratis gekregen zegeltjes!

Neem onderstaande, je spaart maar liefst 20 kaarten bij elkaar. Je hebt het over of je gebruikt het niet en moet nog je rekening aanzuiveren of misschien nog boodschappen doen en besluit ze maar in de verkoop te gooien.

AH Bestekzegels, de eerste advertentie die me verbaasd! € 120,-- voor 20 volle kaarten.

Acht volle boekjes, € 50,– dus duurder als de voorgaande! Geen koopje dus, negatief advies van mijn kant.

AH Bestekzegels 8 boekjes voor € 50,--

Deze dan… ik neem aan een grapje of een typefout? Eén kaart voor € 100,– nou ja, het is te proberen. Mocht je het overwegen.. in mijn ogen ben je niet wijs!

De tweede opvallende AH bestekzegel advertentie

Maar het kan nog gekker, een mega aanbieding! 18 bestekzegels, ja echt achttien bestekzegels voor “maar” € 120,–. Een hele mooie aanbieding, echt mensen zijn de weg kwijt denk ik!

Ah Bestekzegels, het kan nog gekker!

Dit waren voor mij opvallende advertenties, in mijn ogen eigen te gek voor woorden maar hé dan is het juist leuk om er wat over te schrijven.

Wat deed ik met AH Bestekzegels?

De zegels die ik in mijn bezit kreeg die zijn naar iemand gegaan die graag veel kaarten wilde hebben om alles bij elkaar te sparen. Voor zover ik heb begrepen is het gelukt! En nee, ik heb er geen geld of ruilhandel van gemaakt.

Het zijn gekregen zegels, het kost me geen geld en ik hoef er dus ook niet aan te verdienen… noem me gek 😉

Wat vindt jij? Vraag jij geld voor gratis gekregen zegeltjes?

 

 

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

14 comments

  1. Zelf heb ik ook gespaard en gelukkig spaarden er in mijn omgeving verschillende mensen met me mee. Dus kreeg ik regelmatig wat zegeltjes toegeschoven. Inmiddels heb ik de messen compleet, maar neem ik de zegeltjes nog aan voor weer iemand anders die nog aan het sparen is.

    Maar zoveel geld ervoor vragen, ik zou het niet eens durven!

  2. Zou er geen geld voor vragen.. Heb ooit zegeltjes geruild voor een cadeaubon. Wilde heel graag glazen hebben. Met de bestekzegels heb ik voor een ander gespaard, die had uiteindelijk meer dan genoeg boekjes vol 😛

  3. Ik heb eigenlijk nooit gespaard voor deze actie. Ik vond het een beetje te duur voor een messen zet. Ik vind het wel schandalig dat ze gratis zegeltjes verkopen op marktplaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge