Al weer een poosje geleden hadden we een bruiloft we mochten met ons gezin komen, dus inclusief de meiden!! Tja dat vroeg natuurlijk om nieuwe kleding. Kopen?? Nee even niet 🙂
Onze oudste dochter ging mee en koos een roze, zoet stofje uit met roosjes… volgens haar een mooie trouwjurk ;). Voor de jongste nam ik een echt Hollands stofje dat ik nog had liggen en goed bij haar past!
Een actiefoto heb ik wel…. maar niet digitaal!
Deze hebben we gekregen van het bruidspaar, misschien dat ik die ooit nog digitaliseer 😉

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge