Keek op de weekEigenlijk de agenda natuurlijk niet, maar afgelopen week was ik het even kwijt. Ik vergat een afspraak, ik stopte een dagje minder in de maand en raakte de tel kwijt bij een aantal opeenvolgende afspraken. Ja, het zal eens niet! Maar goed, we rennen nu even een week of acht door en dan is het weer bijna kerst! Het was relatief rustig maar die rust is voorbij de komende weken!

Op die momenten dat je gebeld wordt met de vraag waar je blijft, je in je agenda duikt en je verbaasd over het feit dat er een afspraak staat. Dat die afspraak er staat inderdaad, maar dat je er dan kennelijk de avond van te voren zo overheen hebt gekeken… dat blijft bijzonder (en super stom)!

Dat aanloopje naar de feestdagen

Vanaf eind oktober tot begin januari dat zijn bij ons ‘tropen’ tijden op alle vlakken en dat is elk jaar weer hetzelfde liedje! Privé moet er weer van alles, net als op het werk, vrijwilligerswerk en de speelgoedbank. Daarnaast ben ik me ervan bewust dat ik mezelf ook nog wel het één en het ander opleg als het gaat om werkzaamheden en ‘drukte’.

Wat is er dan te doen?

Genoeg! We beginnen met wat dokters, specialisten en ziekenhuisbezoekjes voor de een aantal gezinsleden in november. Gevolgd door meerdere avonden en dagen werkzaamheden voor de speelgoedbank in verband met de feestdagen, dit loopt in november en begin december. In december komt het einde van het jaar in zicht en maak ik me altijd (nog) wat drukker op het werk om alles af en in het systeem te krijgen.

Ow ja, vergeet ik het bijna, er zijn nog zo’n zes weekenden met (zwem)wedstrijden en zo aan het einde van het jaar zijn er ook overal nog ‘even’ (werk) overleggen. Kortom, feest!

En de kinderen dan?

Het is druk, ook voor de kinderen is er wat meer te doen, maar voor hen is er meer rust als voor mij. De meiden hebben uiteraard gewoon school, zwemtrainingen en dansen. Als ‘extraatje’ zijn er nog wat zwemwedstrijden en de extra activiteiten op school.

Voordeel is dat ik redelijk wat dingen thuis kan doen of dat Peter thuis is bij de kinderen en de beesten, er blijft wel rust in huis!

Herkenbaar die laatste ‘run’ van het jaar? Of helemaal niet?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Eerlijk gezegd heb ik het idee dat het bij jou altijd vol en druk is. ( niet negatief bedoeld maar je/jullie lijken altijd bezig te zijn.) Het einde van het jaar is bij mij niet drukker dan normaal. Ik bewaar graag de rust.

    1. Klopt! Het id hier altijd wel druk, vooral voor mij omdat ik beide meiden overal heen breng.

      Eind van het jaar zijn we voor de speelgoedbank nog eens extra druk, daarnaast heel wat “medische” bezoekjes. Ach komt wel goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge