Tag, vragenlijstjesTijd voor wat meer info over mij en het bloggen, mijn persoonlijke ideeën, benadering en manier van bloggen! Patricia van het blog Patricia Neemt Je Mee bedacht de ‘Ik als Blogger TAG’

Lees mee met mijn antwoorden op deze leuke tag die inmiddels al door veel bloggers is ingevuld!

 

♦ Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?

Mijn inspiratie voor het bloggen komt echt van 1001 kanten, een gesprek kan inspirerend werken. Maar wat dacht je van een nieuwsbericht, tijdschrift, Pinterest, Facebook, producten, een shoprondje, uitspraken van de kinderen en gebeurtenissen.

Ik kan niet echt zeggen waar ik precies de meeste inspiratie vandaan haal.

♦ Wat eet of drink jij tijdens het bloggen?

In de meeste gevallen werk ik in de avond aan mijn blog, na het eten als de kinderen op bed liggen begin ik het liefste met een beker koffie met (opgeschuimde) warme melk, gevolgd door thee en vervolgens water of Crystal Clear. Eten doe ik in principe niet in de avond (dan vergeet ik maar die Leonidas Bonbon gisteravond)!

♦ Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?

Als ik het zou maken zou ik, denk ik beginnen met januari , het begin van het jaar waar ik een overzicht van maak. Gevolgd door een opsomming van voor ons belangrijke of bepalende gebeurtenissen. Nu moet ik bekennen ik maak geen jaaroverzichten, misschien moet ik er eens aan beginnen…

♦ Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?

Dat je als blogger moet doen waar je, je goed bij voelt! In mijn geval is dat dicht bij mezelf blijven, me focussen op dingen die mijn interesseren, boeien en bezig houden.

Laat je niet opjutten door andere met, voor jou idee, grote bezoekersaantallen en prachtige statistieken. Laat je niet verleiden tot dingen die je niet wilt, dat is onder invloed van andere bloggers of andere mensen soms lastig!

♦ Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?

Echt het ‘beste moment’ heb ik niet, ik blog wanneer ik zin, tijd en inspiratie heb. Nu is het een feit dat ik overdag werk, voor de kinderen zorg en andere taken uitvoer. Dit betekend dat ik met name actief ben in de avond uren. Maar wat ik dan wel doe is dat ik zodra er een idee in mijn hoofd zit ik een concept klaar zet via mijn telefoon met een aantal steekwoorden. Daarna moet het wel wachten tot ik echt tijd heb om het uit te schrijven.

♦ Wat zou je nog willen bereiken als blogger?

Ik heb geen doel gesteld met het bloggen, ik zou het erg leuk vinden als mijn bezoekersaantal rustig aan blijft stijgen. Het is toch leuk om te merken dat je artikelen worden gelezen en dat het ook inzichtelijk is in je statistieken.

♦ Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?

Er zijn best wel wat momenten dat ik me onzeker voel, maar kennelijk niet onzeker genoeg om het artikel niet te plaatsen. Soms staan er best wat details in waarvan ik denk “Mmmm, was of is dit nu echt handig”? Maar tegelijkertijd denk ik dan, prima dit is wie ik ben en als iemand het niet wil weten lezen ze het maar niet.

Behalve dat ben ik niet iemand die het Nederlands perfect beheerst, helaas… ik ben opgevoed met het Wagenings (en Betuws), dat zorgt voor wat ‘verbasteringen’ maar ook d-tjes en t-tjes zijn lastig. Dat is iets waar ik wel onzeker over ben.

♦ Heb jij veel contact met collega bloggers?

Nee, ik heb niet veel contact met collega bloggers. Het enigste contact dat ik heb is via Facebookgroepen of via de blog van andere bloggers. Verder niet, wie weet komt dat nog! Het lijkt me leuk om in de toekomst wat meer contact te hebben met collega’s!

♦ Wat voor muziek of welke tv zender heb je het liefst aan onder het bloggen?

Vaak staat radio 538 op, tenminste als ik alleen thuis ben. Ik werk aan mijn blog in de woonkamer, als de man thuis is kan het van alles zijn wat voorbij komt. Meestal staan er dan allerlei series op die hij volgt.

♦ Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikelen?

Hier kan ik echt geen oprecht antwoord op geven, het komt wanneer het komt en soms helemaal niet. Soms zijn er dagen dat ik vijftien concepten klaar zet en soms komt er dagen niets uit mijn handen. Dat is nu eenmaal zo, dus op welke dag? Geen idee!

♦ Op welk artikel op je blog ben jij het meest trots?

Geen idee! Ik ben eigenlijk behoorlijk trots op wat ik (tegen mijn verwachting in) heb opgebouwd in nog geen jaar tijd op dit nieuwe plekje op internet! Een nieuw plekje, nieuwe naam en andere manier van bloggen en nu toch al weer een redelijke groep bezoekers opgebouwd, daar ben ik meer trots op als op één artikel in het bijzonder.

♦ Waarom zou iemand een blog moeten starten?

Niemand moet een blog starten, het mag!
Als je graag schrijft, ervan kan genieten om dingen te delen, je vol zit met inspiratie en voldoende tijd en energie hebt zou ik ervoor gaan en een blog starten.

♦ Wie zou jij willen vragen deze tag ook in te vullen?

Zelf heb ik besloten niemand specifiek te vragen, maar ik zou het erg leuk vinden om deze tag bij (nog meer) andere bloggers terug te lezen!

Als je besluit deze tag over te nemen vermeld dan wel even Patricia van de blog Patricia Neemt Je Mee, zij is de bedenker dus wel zo netjes! Laat mij ook even weten dat je de tag ook hebt geplaatst, dan kom ik kijken!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge