De oudste in haar nieuwe Arena Spider badpak, besteld bij Aqua Spash.nlDe meiden groeien momenteel als kool, echt bizar! Niet alleen de gewone kleding was voor beide meiden te klein geworden, nee… uiteraard niet! Ook alle sportkleding, waaronder de danskleding en hun badpakken leken gekrompen te zijn. De meiden doen aan wedstrijdzwemmen waarbij ze meerdere keren per week trainen, aan één wedstrijdbadpak hebben ze niet genoeg.

Vorig seizoen kochten we al voor beide één badpak in de volgende maat, de kleinere maat zat wat strakker maar paste nog. Helaas bleek dat na de ‘zomerstop’ niet meer het geval te zijn en moesten er nieuwe badpakken bij komen.

Online of een winkel opzoeken?

Vaak worden de badpakken in de lokale winkel gekocht, maar feit blijft dat het aanbod dan redelijk beperkt is. Vaak is het model dat de meiden willen hebben er niet in hun maat of net niet de juiste kleur of print. Ook dit keer was dat het geval, dus besloten we de proef op de som te nemen en voor het eerst online te gaan shoppen. Spannend!!

De meiden hadden tot op heden vooral badpakken van Speedo en de oudste heeft één wedstrijdbadpak van Maru, daar weet je dus ongeveer van hoe ze vallen. Nu wil het geval dat de oudste liever wat anders wilde, namelijk een badpak van Arena. We besloten de gok te wagen!

Aqua-Spash.nl fijne webshop met goede service!Waar gaan we bestellen dan?

Dan begint de online zoektocht, gaan we voor de goedkoopste shop? De meest uitgebreide webshop? Of daar waar de meiden beide een badpak naar wens kunnen vinden zodat we ze in één keer kunnen bestellen?

Zo kwam ik terecht op de webshop van Aqua Splash, een webshop met een mooi assortiment zwem- en badkleding. Het mooiste? De meiden hadden binnen hun maat o.a. de keuze uit Arena, Speedo en Maru, er zijn genoeg verschillende modellen, printjes en maten. Als ik een keuze zou hebben gemaakt had ik andere badpakken uitgezocht als de meiden, er is genoeg moois.

 

Wat een mooi speedo badpak met libellen of dragonfly met elfjes we bestelde deze op aqua-splash.nlSpeedo en Arena!

Beide meiden hebben al een Speedo badpak in de goede maat, beide hebben ze een groen/blauwe. De jongste heeft een badpak met vlinders erop, best een drukke print. De oudste heeft een blauw badpak met het tekentje van Speedo in een groene kleur over het gehele badpak.

Dit keer ging de jongste voor een meisjesbadpak van Speedo met, ik denk dat het libellen en elfjes in de kleuren donkerblauw, roze en lichtblauw. De oudste koos in de webshop voor een stoer badpak van Arena, een zwarte met grijze print en roze details op de rug in maat 152 (echt, sinds wanneer is ze zo groot geworden???).

Het Arena westrijdbadpak past erg goed, sluit beter aan als dat ik dacht! Besteld bij Aqua-Splash.nlHet was lastig kiezen! Want Aqua Splash heeft een uitgebreid assortiment meisjes badpakken en maak dan maar eens de juiste keuze!

Dan is het wachten op het pakketje, ik moet zeggen het kwam lekker snel! Dan passen, spannend! De maat, met name voor de oudste doordat het voor ons een nieuwe maat en ander merk is. De meiden passen hun nieuwe wedstrijdbadpak prima, er zit bij beide zelfs nog wat ruimte om verder te groeien.

Ondanks dat het toch even spannend was, zijn we blij verrast bij het online bestellen van de badpakken!

Kopen jullie veel online? En zo ja, echt alles? Of beperk je, je tot bepaalde spullen?

 

 

Leuk artikel Veusteveul.nl

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge