Alweer ontstekingen onder andere aan de luchtwegen….

 
De oudste mocht naar de kinderarts, aangezien de beste man (en zijn collega’s) niet weten wat onze dochter heeft is nu de voorlopig laatste optie een langdurige kuur, tien dagen hoge dosis…. daarna onderhoud in ieder geval tot en met maart, begin maart weer overleg hoe nu verder.

Waarom? We hopen dat alle ontstekingen uit haar lichaam verdwijnen waardoor ze hopelijk weer gaat groeien… maanden niet groeien is niet best als (bijna) acht jarige. Neem daarbij een meisje dat altijd moe is, al een groeiachterstand heeft en nog wat andere ‘problemen’ en de artsen vinden het lastig.

Vervolgens de jongste… ziek eerst wat verhoging, vervolgens direct 40 en s ‘nachts zelfs 41 graden koorts… we hadden volgens haar geiten op bed, bij mijn vraag wat zeg je? Vertelde ze me in een wat verwarrend geheel dat ze ‘die beesten met een sik’ bedoelde… ow ja en vliegende beestjes zaten er ook. Okay, echt flink ziek dus! Volgende ochtend toch maar even huisarts, bingo! Ontstoken luchtwegen… zij mocht aan een drankje, deze dame gedurende 7 dagen!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge