Veusteveul.nl statistieken april 2016Inmiddels is het al weer lang en breed mei, de 11de al weer! Tijd voor een overzichtje over de maand april van dit jaar, heerlijk om weer even terug te kijken. Blijf me verbazen over het aantal bezoekers wat hier mee komt lezen!

Best gelezen artikelen van april 2016

In april is er elke dag een artikel online gekomen, net als de voorgaande maanden! Ik ben benieuwd hoe lang ik dat vol zal houden. Zolang ik stof tot schrijven heb zal ik dat doen, heb ik geen inspiratie of tijd (zoals vorige week) dan zal het wat stiller zijn op mijn blog.

Op dit moment zitten er nog genoeg ideeën in mijn hoofd, ideeën om te schrijven en ook vooral zin om te schrijven. Er staan nog een heel aantal concepten klaar die ik klaar wil maken, nog genoeg te doen dus!

De best gelezen artikelen die ik in april publiceerde zijn:

  1. Tri moet blijven! Uitzetting, onbegrijpelijk!
  2. Waarom bloggen niet meer goed voelde…
  3. Disneyland Parijs ~ zaterdag 19 maart 2016
  4. Als praten niet vanzelfsprekend is.. #3
  5. Mag ik ff zeiken tag

Gebruikte zoektermen april 2016

Geen vreemde zoekopdrachten in de top vijf, dit is de top vijf aan zoekopdrachten waarbij mensen mijn site tegenkomen in zoekmachines. Net als vorige maand staat mijn blog over de keuze van geschikte stoelen voor de meiden op de eerste plek, stond deze blog in google vorige maand nog op pagina 5 in de resultaten is dat nu op pagina 3.

Verder heel actueel in de maand april op nummer twee en drie koningsdag items en op vier en vijf Tri, een Nederlandse jongen die uitgezet zou worden en nu alsnog een verblijfsvergunning krijgt.

Zoekopdrachten Veusteveul.nl voor april 2016

Oudere berichten gelezen in april 2016

Bezoekers lezen niet alleen nieuwe berichten, er wordt ook terug gekeken naar oudere berichten. Soms door zoekopdrachten maar soms ook doordat er binnen de website terug wordt gelezen.

De wat ‘oudere’ artikelen die het meest worden bekeken zijn:

  1. V&D is niet meer! Jammer!
  2. Tea topics – Pickwick theezakjes vragen
  3. Jurkjes maken! Eindelijk ging ik aan de slag!
  4. Zelf kleding maken ~ jurkjes, rokjes en shirtjes!
  5. Kinderstoel, Stokke, Ikea of wat anders?

In tegenstelling tot voorgaande maanden staat er bijvoorbeeld geen ‘wie ben ik’ pagina in de top vijf.

De bezoekers aantallen blijven stabiel, helaas deze maand geen groei! Wie weet volgende maand weer, al zal het door het mooie weer ook niet verschrikkelijk hard gaan.

Heb je zelf een blog? Zo ja, groeit je blog gestaagd of blijven de bezoekers aantallen stabiel?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge