Samen met onze oudste dochter ben ik lekker bezig geweest… we hebben best veel strijkkralen en via wat verschillende blogjes op internet kwam ik dit tegen. Het laten smelten van strijkkralen tot leuke bruikbare kraaltjes voor armbandjes en kettinkjes.
De afgelopen week hebben we telkens wat kraaltjes in de kleuren van de regenboog uitgezocht en in een bakje gedaan en een aantal keren heb ik verschillende ovenschalen in de oven gezet (6 minuutjes op ± 180graden).Je neemt een ovenschaal met bakpapier en een bak strijkkralen.
Strijkkralen… wie kent ze niet?
Je zet de kralen netjes in de ovenschaal.
 
Na zes minuten op ± 180graden zien ze er zo uit
Je rijgt ze aan een stuk elastiek
En je hebt een leuke ketting….Of een paar armbandjes!

 

Je begrijpt… mama en dochter hebben het gezellig en leuk gehad!
De armbandjes gaan mee naar school, ze gaat ze aan haar vriendinnetjes geven!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge