ArtyAnimalsDat ik gek ben op foto’s op canvas, ingelijste tekeningen, kaarten en foto’s en ga zo maar door is geen verrassing voor de mensen die al wat langer meelezen op Veusteveul of mij privé kennen. Toen ik middels een samenwerking mocht gaan shoppen op ArtyAnimals.nl maakte mijn hart dan ook een sprongetje!

De eerste blik op de site maakte me al blij, mooie foto’s en prachtige keuzes in afbeeldingen. Maar wat ga je dan uitkiezen? Het blijft lastig, teveel moois om dé juiste keuze te maken, daarom schakelde ik de hulp van onze dochters in!

ArtyAnimals beesten zonder onderhoud!

ArtyAnimalsVooruit je moet ze af en toe even afstoffen, maar verder geen hokken te verschonen, eten geven of ze in conditie houden! ArtyAnimals brengt leven in je woonkamer, slaapkamer, keuken of waar je maar beesten wil hebben.

Je kan kiezen voor wildlife, die vindt je in de categorie ‘Brave Beesten‘  maar ook kan je kiezen voor ‘Kleine Vriendjes‘ waar je kan kiezen uit allemaal jonge dieren. Dan zijn er ook nog ‘Krasse Koppen‘ dit zijn portretten van dieren, op de afbeelding staat dus alleen de kop va het dier!

Op ArtyAnimals kan je dus een afbeelding uitzoeken die bij je past, je kiest wat jij leuk vindt en laat het afdrukken op het materiaal dat jij in huis wil hebben.

Brave Beesten

Een stoere gorilla, fanatieke krab, stoere leeuw, statig jachtluipaard of een luie bruine beer in je huis? Dat kan! Deze dieren vindt je bij de Brave ‘Brave Beesten‘ op de site van ArtyAnimals.nl.

Of ze echt zo braaf zijn? Ik weet het zo net nog niet!

ArtyAnimalsKleine Vriendjes

Wat dacht je van wat baby beestjes op de babykamer? Een te schattige pinguïn boven de tv of Bambi aan de muur in de gang?

De jonge beesten zijn zo lief en aandoenlijk om te zien, behalve de eerder genoemde heb je nog veel meer keuzes! Van een kitten en een geitje tot een orang oetan en een ijsbeertje, dan smelt je toch? Je vindt ze onder ‘Kleine Vriendjes

Krasse Koppen

Wil je liever een portret aan de muur? Dat kan! Er zijn prachtige portretten gemaakt van verschillende dieren!

Een guitige zeehond, stoer vosje, eigenwijze eend of een wollige ijsbeer, ook deze collectie heeft zo zijn charme. Net als in de andere collecties is er genoeg keuze in ‘Krasse Koppen‘!

Verschillende materialen

Als je dan een keuze hebt gemaakt uit de afbeeldingen moet je na gaan denken over op wat voor een materiaal je het wil laten afdrukken en welk formaat je wil hebben.

De materialen die je kan kiezen zijn canvas, hout, aluminium, plexiglas, poster of misschien wil je wel een zitzak met het dier naar je keuze! Genoeg om over na te denken dus!

Wat hebben wij gekozen?

Wij hebben de mooiste (wat ons betreft) gekozen uit de collectie Brave Beesten, de dieren die wij hebben gekozen zijn het jachtluipaard, de panda, pauw en flamingo! Allemaal zijn het dieren waar onze kinderen in de dierentuin echt van kunnen genieten!

ArtyAnimals, onze keuze

Toen we na een aantal keren kijken de afbeeldingen hadden gekozen moesten we nog het materiaal kiezen. Ik wilde graag eens iets anders als een (ingelijste) poster of een canvas en besloot voor hout te gaan, als je voor hout kiest kan je kiezen voor planken, een blog of een plaat hout. Wij vonden het laatste het mooiste om te zien en bestelde vier beesten op hout in het formaat 20 x 20 cm.

Winactie

We mogen in samenwerking met ArtyAnimals € 50,– shoptegoed weggeven zodat je zelf het leukste beest (of beesten) kan uitzoeken en kan laten afdrukken op een materiaal naar keuze. Leuk of niet?

Hoe maak je kans op het shoptegoed?

Veel is er niet nodig om mee te doen, hier komen de voorwaarden:

 • Laat in een reactie onder dit artikel, op Veusteveul.nl weten welk dier jij zou gaan bestellen als je wint .
 • Like de Facebookpagina van Veusteveul, en volg ons op instagram of twitter!
 • Like de Facebookpagina van ArtyAnimals.
 • Het zou leuk zijn als je deze actie deelt, het is echter geen verplichting!

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 10 maart 2017, 20.00 uur. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht via mail. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen.

ArtyAnimals.nl is onderdeel van FotoCadeau.nl. Naast ArtyAnimals zijn er meer zusjes zoals FotoOpHout.nl, PimpJeDeur.nl, FotobehangFactory.nl en CanvasCompany.nl. Dit bedrijf heeft bijna tien jaar ervaring in het afdrukken van foto’s op canvas en in een razend tempo ontwikkelen ze zich als het gaat om het verwerken van foto’s op verschillende type materialen.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

53 comments

 1. Wat een schattige dieren, ik kan niet kiezen… Denk dat het de kop van de giraffe gaat worden op hout. Heb iets met deze dieren en staan ook op de geboortekaartjes van mijn kinderen.

 2. O voor m’n oudste zoon i ieder geval de arend uit de krasse koppen serie! Hij is echt helemaal gek v arenden en dit is echt mooi! De kamer v d jongste gaan we deze zomer aanpakken dus daar zouden we ook iets voor vinden

 3. Wat een geweldig concept! Ik ben gek op dieren! Ik zou kiezen voor de pauw, omdat ik de kleuren van de pauw prachtig vind en past ook goed in ons interieur, ook vind ik de pauw een ontzettend prachtig beest!!

  Een hele fijne avond en werkweek nog verder!

  Liefs

  ( IG kelllygroen )

 4. Wow, dat is leuk!
  Echt iets voor de logeerkamer van mijn kleinkinderen.
  Dat lieve kleine ijsbeertje vinden ze vast heel grappig.
  Voor hen doe ik daarom graag mee.
  Ik volg je op Bloglovin.

 5. Wat een gave site is dat! Ik heb net gekeken en ben meteen verliefd geworden op het portret van de giraffe en bij brave beesten op de olifant en gorilla…. pure liefde… super leuk deze actie ik doe graag mee!

 6. Zoonlief vind de baby pinguïn erg leuk maar ook het ijsbeertje. En omdat we vaak naar de kinderboerderij gaan vind hij het geitje ook heel lief. We kunnen helaas dus nog niet vertellen welke het word

 7. Wat een leuke dingen op de site… er is zoveel keus maar dan ga ik toch voor het lievelingsdier van mijn dochter een koala.

 8. Wat leuk. vooral omdat we verhuisd zijn en de kinderkamers nog wel wat opgeleukt mogen worden. ik volg trouwens via ig en beide fb paginas. het lievelingsdier van dochter elise is een olifantje (die babyolifant is zoooo schattig zegt ze) en die van zoontje jarno een giraffe (die heeft ook een heuse giraffe kamer

 9. Aaah hoe leuk! Ik krijg donderdag de sleutel van mijn nieuwe huisje! Dit zou een super leuk cadeautje zijn voor in mijn nieuwe huisje! Ik doe graag mee voor de flamingo, zal leuk staan in mijn woonkamer!

 10. Ik ga voor de flamingo dat zijn prachtige beesten ze stonden 25 jaar geleden al op onze trouwkaart. Nu 25 jaar later nog steeds fan van dat mooie beestje.

 11. Superleuk!! Als ik niet win moet ik sowieso bestellen
  Het hertje past perfect op mijn zoontje zijn kamer, hij heeft al een mooie sticker op de deur (ook van een hertje) dus dit zou wel heel leuk zijn! Je Instagram volg ik al even
  Fingers crossed!

 12. O zo superleuk dit zeg!! Wij zijn voor onze Sivan en Shoshanna nogsteeds op zoek naar mooie muurdecoratie! Dit zal echt geweldig staan op hun kamertjes!

  Liefs!!

 13. Ahh, te gek! Wat een toffe winactie! 😀
  Ik zie ‘m net pas voorbij komen, via de Facebookpagina van ArtyAnimals (AnimalPrintshop.nl) maar ik doe, op het nippertje, nog heel graag mee.
  De muren in mijn huisje kunnen namelijk nog wel mooie invulling gebruiken. Een stel Brave Beesten, zullen hier echt wel goed staan! Braaf Beest Giraffe, vind ik wel echt een hele leuke.

  Ik heb de Social Media kanalen ‘n like/follow gegeven met @Sandrahpw en Sandra Wijnhoven
  Blijf graag op de hoogte

 14. Wat een lieve snoetjes van dierenplaatjes

  Mijn dochter gaat voor een pinguïn, die hoort helemaal thuis bij haar ijsblauwe muur

 15. Zo mooi!!! Te veel leuk dieren (spaar ze allemaal?!)
  Mocht ik zo gelukkig zijn dan laat ik mijn meiden op democratische wijze kiezen 😀
  (Heb geen facebook)
  Groetjes Bodil

 16. Hoi Nathalie,
  Ik doe eigenlijk nooit ergens aan mee wat betreft dit soort win acties, maar deze kan ik niet laten schieten!
  Dit is zo leuk!
  Mocht ik winnen….dan zou ik de wasbeertjes erg leuk vinden!
  Iedereen succes!
  Liefs Jac

 17. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag het shoptegoed voor een flamingo print willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  Harde wind, sneeuw of regen,
  Niets of niemand houdt haar tegen.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 18. Welk dier of materiaal weet ik nog niet. Een konijn, kat, vogel of beer. Maar ik waag heel graag een gokje op zo’n gaaf werkje aan de muur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge