DrouwenerzandSamen met de meisjes en mijn zusje ga ik komende maandag naar Drouwen, Drouwenerzand om precies te zijn… daar heb ik afgelopen woensdag nog ‘even snel’ een familiekamer geboekt waar we blijven slapen. Spannend aangezien de man in huis niet mee gaat en dat stiekem toch een beetje raar voelt.

Maar met de meisjes naar Drouwenerzand is leuk! Attractiepark Drouwenerzand heeft in 2016 zilver gekregen van de ANWB, een park geschikt voor veel leeftijden en voor alle type mensen. De entree die je betaald is inclusief eten en drinken, dit hoef je dus niet meer extra af te rekenen!

Waarom Drouwenerzand?

Vier jaar geleden zijn we er ook al eens geweest, vrienden van ons zaten net als nu in een huisje op het bungalowpark dat er ook bij hoort. Dat was destijds erg leuk, maar onze jongste was toen twee jaar. Voor het mooie net iets te jong, nu ze zes is en de oudste negen denk ik dat de meiden veel meer uit de voeten kunnen.

Het attractiepark is zo divers, van rustige attracties, een waterplein tot een bloedstollende achtarmige snelheids attractie! Kortom, echt voor iedereen is er wel iets! Neem daarbij dat de zelfde vrienden daar ook zitten als we gaan, dat wordt gezellig!

Toch spannend!

Drouwenerzand
Foto: Drouwenerzand

Ja, de held die ik ben… ik ben namelijk zelf geen ‘attractie’ en pretpark fan, maar uiteraard heb ik verschrikkelijk veel zin in de gezelligheid en word ik blij van het enthousiasme van de meiden.

Nu papa niet mee is, hoop ik dat de meiden zelf veel durven te ondernemen en dat ze ook genoegen nemen met af en toe mama of tante mimi mee! Maar we zullen zien, ik ga mijn best doen!

En ja, we gaan natuurlijk ook nog eens in een hotel slapen! Zo slaap je nooit in een hotel en zo slapen de meisjes en ik voor de tweede keer dit jaar al in een hotel! Wij gaan proberen te genieten komende maandag en dinsdag, maar dat komt vast goed!

Ken jij Drouwenerzand? Enne… slaap je wel eens in een hotel met de kinderen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge