september 2016 op VeusteveulAugustus, de maand dat de scholen en het normale leven hier weer is begonnen. De man in huis was al een weekje eerder aan het werk, de meisjes zijn sinds half augustus weer naar school en ik ben tegelijkertijd maar weer aan het werk gegaan. De reguliere (unieke) bezoekers liepen helaas iets terug, waarschijnlijk door het mooie weer (althans dat hoop ik)…

Twee dagen geen bericht geplaatst, er was geen tijd voor of ik had niet de behoefte te bloggen!

Inmiddels zijn de eerste dagen van september al weer voorbij, genieten we opnieuw van mooi (na)zomerweer. Tot op heden nog niet naar de bezoekers aantallen van die eerste paar dagen gekeken… dat laat ik maar even, mooi weer is in het geval van Veusteveul minder bezoekers.

Best gelezen artikelen van augustus 2016

Elke maand kijk ik terug naar de artikelen van de betreffende maand maar ook naar oude artikelen! De best gelezen artikelen die ik in augustus publiceerde zijn:

  1. Hulp nodig voor baby Rebel uit Amersfoort!
  2. Lunch prikkers ~ winactie!
  3. Gepikt van Pinterest ~ #MamaChallenge2016
  4. Vakantiehuis Wijlre ~ Met foto’s van de meiden!
  5. Vijf bloggers die ik volg ~ #30dayblogchallengeNL 

Gebruikte zoektermen augustus 2016

Augustus 2016 zoekopdrachtenDe top vijf, in dit geval top zes van zoektermen waarbij mensen binnenkomen op Veusteveul is weinig wisselend de laatste maanden. Echt al maanden komen mensen vaak bij ons door de Frendz kleding, Pickwick vragen en de ikea kinderstoel.

 

 

 

 

Oudere berichten gelezen in augustus 2016

Bezoekers lezen niet alleen nieuwe berichten, ook de oudere berichten worden regelmatig gelezen. In veel gevallen komen mensen binnen via zoekmachines, maar ook klikken ze op geadviseerde berichten op Veusteveul.nl.

De wat ‘oudere’ artikelen die het meest worden bekeken zijn:

  1. Hoax en ‘kettingbrieven’ op Facebook
  2. Kinderstoel, Stokke, Ikea of wat anders?
  3. V&D is niet meer! Jammer!
  4. Tea Topics – Pickwick theezakjes vragen
  5. Mepal schoolbeker schoonmaken

Blijft bijzonder dat bepaalde artikelen gewoon vaker terug gelezen worden, ze staan dan ook in lijn met de zoekopdrachten die mensen hebben gedaan.

Heb jij op je blog ook een ‘zomer’ of ‘mooi weer’ dipje als het gaat om het aantal bezoekers?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge