Er was weer een zwangere in onze omgeving, in dit geval één van onze buurtjes….  Maar wat geef je dan? De meisjes waren al volop aan het verzinnen, maar er echt uitkomen lukte maar niet. Uiteindelijk vroeg de oudste of ik niet zelf iets leuks kon maken. Na wat meer te weten te zijn gekomen over geslacht, kleurtjes van de kamer en de overige spullen ben ik aan de slag gegaan.

Babydeken_vstitch
In april is ons kleine buurmeisje geboren, wat een mooi meisje!! Het leukste is misschien nog wel de trotse jonge ouders! We hebben de babydeken alvast gegeven en komende week gaan we met het hele gezin op visite, dan volgt de rest van de cadeautjes.
De deken is gehaakt met Phildar Cotton 3, kleuren Mecure (7x), Craine (3x), Petunia (1x) en Fuchsia (1x). De steek is V-steek, een simpele en snel te haken steek. Onderstaand een uitgetekend patroon, geen idee waar ik die ooit vandaan heb gehaald. Het formaat van de deken is 83 x 90 cm geworden!
V-Stitch / v steek patroon

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge