Nieuwe schooltassen voor de meiden! Al weken, nou inmiddels maanden denk ik, heeft onze jongste dochter het over nieuwe tassen. Voor haar verjaardag wil ze een schooltas, maar ook voor het dansen wil ze een mooie en leuke tas. Als iemand vroeg wat ze voor haar verjaardag wilde dan riep ze dat standaard! De oudste wilde een tas die ze voor dansen, school maar ook voor haar laptop kon gebruiken… ja, ja praktisch ingesteld kind! We bestelde uiteindelijk voor ieder een tas bij Bulbby, ze kozen heel wat anders als dat ze vooraf bedacht hadden!

Eerst was het twijfelen, wel of geen tas met onze naam erop? Je weet wel direct welke tas van jou is, al moet het wel heel toevallig zijn als iemand anders in je klas dezelfde tas heeft met precies dezelfde (gepersonaliseerde) opdruk heeft. Maar beide dames kwamen tot de conclusie dat hun naam erop moest maar ook iets met dansen.

Urban Rugtas

De Urban Rugtas in oker geel van Bulbby, geschikt voor de laptop maar ook als school en danstas!Samen met de oudste gingen we achter de laptop zitten, ze besloot voor een rugtas te gaan. In eerste instantie een andere, wat grotere. Na overleg met de klantenservice bleek deze toch echt wel aan de grote kant te zijn en werd het toch de Urban Rugtas!

Al snel was de keuze gemaakt dat ze geen standaard kleurtje wilde, de gele variant leek haar wel leuk. Dan de keuze voor de bedrukking, de tekst en de kleur van de bedrukking. Na een half uurtje proberen en bekijken waren we eruit! Haar naam niet te groot, de andere tekst moet “I love to Dance” worden met Dance groter als de rest. We vonden een mooie lay-out erbij en klaar was ze.

Een stoere rugtas groot genoeg voor haar laptop, maar een tas die ook mee naar school of de dansschool kan.

Reporterbag

De Reporterbag van Bulbby, een hele stoere en degelijke tas!

De jongste wilde voor school een rugtas, maar voor gym op school en dansen wilde ze eigenlijk een andere tas. Aangezien ze ook nog jarig is en van meerdere mensen een rugtas heeft gevraagd besloten we dat het veiliger was om een andere tas te kiezen.

Na het zien van de Reporterbag was ze om, de blauwe met hartjes, haar naam en “I love to dance” erop. Voor de bedrukking koos ze een lay-out met hartjes en een lekker eigenwijs lettertype, de kleur die we hebben gekozen was heel licht roze.

Wat ons opviel is dat deze tas echt heel erg degelijk en stevig is, echt geschikt voor school en het meenemen van allerlei spullen! Ik sluit dan ook niet uit dat deze tas er ook nog voor mezelf komt binnenkort… maar dan wel in het rood, mijn lievelingskleur!

Bulbby

Bulbby, gepersonaliseerde tassen voor school maar ook dans en vrije tijd.Toen de oudste voor het eerst naar de basisschool ging bestelde wij haar eerste schooltas met naam op Bulbby. Ook voor de jongste deden we dat een aantal jaren later toen zij voor het eerst naar de basisschool ging. Toen onze meiden een continurooster kregen bestelde we opnieuw tassen, wat ruimere tassen. We hebben enkel fijne en goede ervaringen met de webshop van Bulbby, als er vragen zijn je kan makkelijk contact met ze opnemen en reageren lekker vlot.

 

Leuk artikel Veusteveul.nl

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge