Onze oudste dochter wilde al wat langer graag zingen en dansen, maar omdat ze eigenlijk altijd moe is en ze al twee keer in de week in het zwembad ligt leek het ons niet verstandig. Tot we twee weken geleden een verhelderend gesprek hebben gehad met één van de behandelend specialisten.

Ons dochter heeft met school meegedaan aan een musical, al maanden was ze er druk mee. Ze oefende, was aan het zingen en had het er vaak over. Het was zo ver, de musical…. ons meisje deed het super ondanks de problemen waar ze mee te maken heeft. Het leek alsof ze ‘over’ zichzelf heen stapte en ‘gewoon’ deed wat ze geoefend had. Ze was zo blij, even zo gelukkig.

Ballet schoentjes voor onze dochter haar Musical lesDe zwarte ballet schoentjes voor onze dochter haar Musical les

We besloten haar bij twee verschillende dansstudio’s een proefles te laten volgen, vlak na elkaar en daarna een keuze te laten maken. Vorige week woensdag was haar dansles, ze was enthousiast maar zei direct tegen haar vriendinnetje dat ze dacht dat morgen leuker zou zijn.

De volgende dag gingen we naar musical les, ze danste samen met haar vriendinnetje al een aardig stukje mee uit de musical die ze aan het instuderen zijn. Ze haalde haar hart op bij het zingen, ondanks het hoesten en wat minder lucht gaat ze voor 300% voor musical les!

 
Afgelopen weekend kreeg ik een mailtje dat ze welkom is en dat als er iets aangepast moet worden of als er dingen anders moeten in verband met de gezondheid van onze dochter ze dat zullen doen. Dus ja, ze mag naar musical les. Het eerste wat onze dame riep toen ik zei dat ze mocht starten, mam maar dan wil ik wel dansschoentjes! Sokken is te glad en blote voeten vindt ze vies, eerst wat advies ingewonnen en na goed te zijn geholpen via http://balletkledingwinkel.com een paar zwarte schoentjes voor haar besteld.
 
Op naar de eerste musical les!!

Doet jouw zoon en/of dochter aan sport en beweging? Zo ja, wat doen hij of zij?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge