En weer is er een reden om een cadeautje te geven..
Dit keer de leerkrachten bedanken dat ze hun  best hebben gedaan, ieder op hun eigen manier.
 
Ondanks dat dochterlief pas naar net klaar is met groep 3, we dus eigenlijk nog niet zoveel schooljaren hebben gehad hebben we al aardig wat cadeautjes weggegeven, juffen dag/verjaardag, dag van de leerkracht en eind van het jaar cadeautjes!

Na diverse samengestelde cadeautjes, koekjespotten, vaccinelichtjes en een etui bedachten we nu een boekenlegger… dochterlief heeft de kleurtjes, volgens haar passend bij de leerkracht uitgekozen en ik haakte er een boekenlegger van.

En wederom viel het in de smaak, gelukkig maar!

Op naar het nieuwe schooljaar met nieuwe leerkrachten voor de oudste en de eerste leerkrachten voor de jongste… op naar nog meer cadeautjes en traktaties!
 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge