Levens gevaarlijk! Ik zat op de fiets en mijn telefoon ging, ik dacht ik ga eens opnemen en kijken of ik nu echt verantwoord kan fietsen met zo’n ding aan mijn oor. Nou echt niet dus, volgens mij levensgevaarlijk. Zelfs als je denkt het wel te kunnen en alles onder controle te hebben…

In mijn eentje was ik onderweg op de fiets, geen kinderen erbij echt helemaal alleen en relatief rustig zo onderweg. Mijn telefoon ging en ik dacht, ik neem hem op en kijk of dat nu echt niet zo gevaarlijk is.

Mijn mening? Dat het mag is al belachelijk maar dat je het ook nog doet onverantwoord (ja ik was dus ook even erg slecht bezig!!). Ik probeerde echt op te letten, niet te snel te fietsen en naar de beller te luisteren. Als eerste suist de wind door de telefoon waardoor de verstaanbaarheid al een drama is. Daarnaast ben je gewoon niet echt met je verstand bij het verkeer, hoe je het ook bekijkt. Geloof dat je zelfs in de auto nog veiliger belt als op de fiets, vooral omdat je dan handsfree zou kunnen bellen.

Nu was ik aan het bellen met de telefoon aan mijn oor en zo doende kan je wel om je heen kijken… maar er zijn mensen genoeg die een berichtje sturen, iets opzoeken of wat dan ook waarbij ze op hun telefoon moeten kijken, helemaal gevaarlijk als je het mij vraagt!

Verboden mobiele telefoon of mobiel bellen

Kortom, bellen op de fiets is echt fout ze moeten het strafbaar maken wat mij betreft en dan ook gewoon flinke boetes erop zetten!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge