De leukste lunch Bento vakantie doeboekEindelijk is het zover… vandaag of morgen ontvangt iedereen die zich al heeft aangemeld ‘ons’ Bento Vakantie Doeboek in zijn of haar mail! Op zoek naar leuke recepten? Activiteiten voor op vakantie? Voor onderweg of tips voor een dagje uit? Of zoek je misschien een leuk idee voor thuis? Het is allemaal te vinden in het Bento Vakantie Doeboek!

 

 

 

Bento vakantie doeboek

Met een aantal dames zijn we lekker bezig geweest en een leuk resultaat bereikt, we maakte foto’s, schreven teksten, recepten, maakte puzzels en leverde imput en ideeën als dat nodig was. En tadaaaaaa, daar is het super leuke doeboek!

De dames die geholpen hebben met het Bento vakantie doeboek

De afgelopen dagen kon je, je al aanmelden en dan krijg je het boek in je mail waar je het kan downloaden en printen. Je kan je nog altijd inschrijven op de site en dan ontvang je een link naar een .pdf bestand die je dan kunt downloaden.

Wat kan je verwachten?

In het boek staat echt van alles wat je kan gebruiken in de vakantie, of dat nu voor onderweg, op vakantie of thuis is! Van tips voor ijsjes tot spelletjes voor onderweg, een dagje uit of andere leuke recepten!

Voor in het Bento Vakantie Doeboek hebben we ook spelletjes zoals een woordzoeker, zoek de schat, bento memory, bento bordspel en nog meer leuks. Ook de recepten zijn leuk om samen met je kinderen te doen in de vakantie.

Mocht je het leuk vinden om te ontvangen, klik dan hier: https://www.deleukstelunch.nl/nl/bento-vakantie-doeboek

Ga jij het doeboek downloaden? ja? Veel plezier!!

Dit artikel is geschreven op eigen initiatief, uit enthousiasme!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge