Geïnspireerd door verschillende blogjes waar aandacht werd besteed aan ‘plekjes’ in huis… allemaal voorzien van foto’s ben ik van de week ook eens onze woonkamer doorgegaan… hieronder wat foto’s!
Naast de tv, op het kastje.
Boven op het keukentje van de jongste een lampje en beeldje (lang leve de Action ;))
Mijn, correctie onze gitaar in een hoekje van de woonkamer 😉
Onze eetkamertafel!


Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge