Al jaren zwerven er veel mogelijkheden over het internet voor het maken van ingrediënten potten voor koekjes en brownies, compleet met uitleg voor diverse maten conservenpotten. In 2013 maakte ik voor de juffen een ‘Bijna klaar koekjes ingrediënten pot’. De Hema is er sinds kort ook achter dat het een leuk idee om een dergelijke pot cadeau te geven.

In de blog van 2013 staat ook een beschrijving van de potten die ik destijds maakte! Op verzoek van mijn dochter maakte we potten met enkel één kleur M&M’s erin met een bijpassend lapje over de deksel.

Collage van het maken van een bijna klaar koekjes ingrediënten pot
 
Ook maakte ik zelf de etiketten, beschrijving en labeltje. Op het eerste etiket stond naast de chocolade een persoonlijke tekst voor de juffen.
 
Label voor op de bijna klaar koekjes ingrediënten pot
 
Label met werkwijze voor op de bijna klaar koekjes ingrediënten pot

Label met werkwijze voor op de bijna klaar koekjes ingrediënten pot

Onlangs liep ik door de Hema en kwam daar een ingrediënten pot tegen met zogenaamde ‘Confetti choc’ en ‘chocolate chip’ iets andere ingrediënten als dat ik het zelf in de pot zou doen, maar handig als je geen zin hebt om het zelf te maken! De potten zijn € 4,– per stuk.


Ingrdiëntenpot van de HemaIngrdiëntenpot van de Hema

Zou je een kant-en-klare pot ingrediënten kopen? Of  kies je ervoor het zelf te maken met ingrediënten naar keuze?

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge