Symphonica in Rosso met Marco Borsato, nog maar vier nachtjes slapen! Afgelopen vrijdag was daar de spontane release van de singel ‘Mooi…’ van het nog uit te komen album ‘Evenwicht’ van Marco Borsato. En nu, over een aantal dagen gaan we richting Ziggo Dome en genieten van Symphonica in Rosso met Marco!

Symphonica in Rosso

Al maanden wachten we geduldig af, we kochten de kaartjes en toen begon het lange wachten. Onze oudste dochter wilde ook héél graag naar Marco, zij is zo gek op zijn muziek. Omdat ze al zoveel voor haar kiezen krijgt besloten mijn zus en ik om te gaan en haar mee te nemen.

We vertelde het haar, denk dat we op dat moment één van de mooiste glimlach van haar hebben gezien. Trots en blij, ik mag mee… ja meid je mag mee! Eerste telde we de maanden af, toen weken en nu dagen.

Ik schreef eerder al eens dat het een lange en lastige dag voor onze oudste dochter zal worden, maar ik ga er maar vanuit dat het plezier haar op de been zal houden! En al moeten we haar tillen zaterdag, dat is dan maar zo… al kan ze zondag niets, dan is ze toch maar mooi bij Marco Borsato geweest.

Toen Marco in 2006 met Symphonica in Rosso in het Gelredome stond waren we er ook bij, op dat moment was ik zwanger van onze oudste dochter en nu gaat ze mee als 8-jarige!

Negen jaar geleden hadden we nooit kunnen bedenken dat het leven van ons meisje soms zo lastig zou zijn, dat ze blijvend ziek zou zijn, dat ze nooit een 100% gezonde dame zal zijn en daardoor beperkt is in de mogelijkheden. We gaan maar weinig op pad, zelden in de avond omdat ze altijd op tijd naar bed gaat omdat ze gewoon geen energie meer heeft.

Shirt voor kids! Vest voor dames!

Nog even iets leuks…. we hebben dit keer groots uitgepakt, we hebben zelfs kleding uit de kledinglijn van Symphonica in Rosso gekocht! De meisjes kregen een shirt van mijn ouders en zus en ik kochten een vest, leuke en fijne dingen zijn belangrijk in het leven! Wij gaan zaterdag genieten van dit voor ons zo’n bijzondere concert!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge