Ja, echt… elk jaar weer leef ik toe naar de vakantie, zoals veel mensen ben ik er voor mijn gevoel dan ook gewoon aan toe. Dat komt ook omdat je er naar toe leeft, even niet naar kantoor, even geen druk van het werk maar even tijd voor andere dingen. Heerlijk om ook even vrij te kunnen zijn! Veel bijzonders gaan we niet doen, maar gewoon lekker vrij zijn! Nog een paar uurtjes bikkelen en dan is het ook voor mij vakantie!

Alles stopte geleidelijk dit jaar, eerst geen sport meer, toen geen school meer en daarna zijn de meiden zelfs nog een heel aantal dagen weggeweest!

Vakantie begon al vroeg

De vakantie begon al best vroeg, vanaf eind juni was er al geen dansen meer voor de meiden. Na het eerste weekend juli stopte ook het zwemmen en een weekje later was het klaar met school. Geleidelijk werd het steeds wat minder en dat was fijn om af te kunnen bouwen.

Die week dat de meiden nog wel naar school moesten maar daarnaast niets meer hadden was best fijn, dat voelde al als een vakantie. Na schooltijd niet op de tijd letten, geen tassen meer inpakken en geen taxi spelen of helpen bij de vereniging.

En dan is het ‘echt’ vakantie

Eerste week

De eerste week van de schoolvakantie sliepen de meiden een aantal nachten bij mijn ouders, dat was handiger en ze wilde dag erg graag. Ik moest toch gewoon werken dus plande ik mijn werkdagen achter elkaar van dinsdag tot en met donderdag. De meiden sliepen vervolgens van maandag tot en met donderdag bij opa en oma, één gekke boel was dat met slapen in een zelfgebouwde tent!

De tweede week

Keek op de week #020Week twee mocht ik ook weer ‘gewoon’ aan de bak, net als de man in huis trouwens… hij moest de eerste twee weken ook werken. Op zondag ochtend werden de dames al opgehaald, ze gingen met opa en oma een aantal dagen naar Sint Maartenszee (vlak bij Callantsoog). Gewoon op vakantie zonder papa en mama, spannend voor allemaal!

Op woensdagmiddag uit het werk ben ik ook die kant op gereden en heb ik daar twee nachtjes gelogeerd om vervolgens de meiden met bagage mee terug te nemen. Dat ik die kant op zou moeten voor de bagage was al de verwachting aangezien ze met twee auto’s heen gingen en ééntje terug. Peter bleef met Bono, onze hond thuis en ik verraste de meisjes met mijn bezoekje en dat vonden ze gelukkig erg leuk!

Week drie

De derde week is ook al weer bijna voorbij, het is inmiddels donderdag. Mijn laatste werkdag en de man in huis was deze week al vrij, zijn eerste week van de drie. Samen met de meiden is hij een dagje naar de dierentuin geweest, naast dat hij druk is geweest met het oplossen van problemen met de Wii en Just Dance.

De meiden? Die hebben zo ongeveer elke dag een uurtje of drie gedanst, bij gebrek aan dansles en een dansdocent hebben ze dat dus opgepakt met Just Dance. Je moet iets als je vrij bent, geen zwembad in de tuin hebt om te zwemmen en de dansstudio ook zijn deuren nog niet heeft geopend.

Daarnaast gaan ze regelmatig op de step mee de hond uitlaten, het voordeel daarvan is dat de hond ook eens doorloopt. Nadeel daar is dan weer dat hij vervolgens met de tong op te schoenen een uur moet bijkomen thuis.

En verder?

Wat gaan we dan vanaf vanmiddag doen als we allemaal vrij zijn? Nou nog geen idee! Behalve dat ik echt moet poetsen, strijken en ook mijn site heeft onderhoud nodig.

We gaan deze zomer niet op vakantie dus we doen het met dagjes uit en andere leuke dingen ondernemen! We hebben een museumkaart en daar willen we nog gebruik van gaan maken. Onze opa en oma staan op een camping in de buurt en daar kunnen de meiden volop spelen en zwemmen, dus ook daar gaan we nog naar toe en verder.

Hopelijk kan ik nog wat puntjes van mijn bucketlist afstrepen deze zomer… dat is nog wel iets dat ik graag zou willen, wie weet!

Uiteraard blijf ik bezig met de site en actief op social media, dus mocht je me hier missen? Volg me gerust op Facebook, Twitter of Instagram (die laatste is het leukste wat mij betreft)!

Wat ga jij doen deze vakantie? Ga je nog op vakantie, dagjes uit of lekker thuis?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge