Blog DingenSoms kom je in een aantal dagen tijd verschrikkelijk mooie, goede of bijzonder artikelen tegen. Omdat het artikelen zijn die ik fijn of leuk vind om te lezen ga ik ze delen. Wie weet heb jij er ook iets aan of kan jij er net als ik van genieten om zulke artikelen te lezen. Deze artikelen zijn van blogcollega’s en kom ik tegen als ik eens een rondje maak in ‘blogland’.

Grootste blogirritaties door Lotus Writings

In dit artikel laat Merel weten hoe zij er over denkt, maar daar blijft het niet bij! Ze laat in dit artikel ook andere bloggers aan het woord en  het geeft veel herkenning voor een groot aantal bloggers.

Een aantal van de punten zijn ook mijn irritatie punten, de één wat meer als de ander… maar ja er is herkenning!

Wat bloggers doen om lezers te trekken door Karenz

Vooral de PS uit dit artikel moet je lezen, daar moest ik erg om lachen! Verder… ja, klopt veel bloggers, inclusief mijzelf maakte zich hier ‘schuldig’ aan.  Zo goed als dagelijks deelde ik in facebookgroepen een link naar een artikel, tegenwoordig ben ik daar wat vanaf. Maar nog altijd deel in genoeg op social media, dit plan in in zodra ik een artikel schrijf.

Met veel plezier heb ik Karen haar artikel gelezen, het is zo kloppend!

Krolse Tijden Kittige Tijden door Hare Maristeit

Inmiddels is er al een vervolg, maar ik heb zo gelachen ook dit artikel… of het nu de manier is waarop ze het schrijft, de verbazing die klinkt in het artikel of de foto’s met alle teksten. De komende tijd kan je meegenieten van Krolse Tijden Kittige Tijden op de site van Maris!

Mijn eerste schooldag box door MarStyle

Wist jij dat er een nieuwe variant is op de zwangerschapsbox? Nee? Nou ik ook niet! Marguerita kwam er per toeval achter en bestelde de doos voor haar kleuter! De inhoud vind ik persoonlijk leuk, voor een kleuter helemaal!

Geef jij je kind een kus op de mond? Door Lovely Charlotte

Charlotte schreef een artikel over je kind een kus op de mond geven, waarom wel of waarom niet? En trek jij het je aan wat een ander daarvan vindt? Ik geef mijn kinderen wel een kus op de mond, dat is prima!

Heb jij nog tips voor mooie, goede of bijzondere artikelen die ik echt zou moeten lezen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge