Bioscoop tafellamp van RadbagIk weet het… ik heb het er al eens over gehad, maar ik heb hem toch maar besteld. Voor mezelf, mijn eigen verjaardagscadeautje… gewoon omdat het kan! Ik schreef er al eens over een paar weken geleden, lees het hier!

Toen ik de doos binnen kreeg kon ik niet wachten met hem open te maken, zo leuk!

 

Mijn verlanglijstje bestond uit een top vijf van leuke producten, twee daarvan heb ik mezelf cadeau gedaan! Naast de Tafellamp bioscoop heb ik ook het Baby Nessie thee-ei  besteld! Het was lastig kiezen tussen het thee-ei of de Hippe koffiesjablonen.

Bioscoop lamp Bioscooplamp En een Baby Nessie thee-ei

Niet alleen mama is blij…

Maar ook onze meiden zijn erg blij, die vinden de lamp geweldig! Ze bedenken teksten of hoe ze het op kunnen lossen als ze te weinig letters hebben. Uitspraken als ‘Mam, dan draaien we een Z om of een hartje kan ook’ zijn hier dagelijkse kost sinds we de lamp hebben!

Eén nadeel tot op heden!

Er is één nadeel op dit moment, wij hebben de lamp op batterijen maar het is mogelijk om een adapter te kopen voor de lamp. Dus op termijn willen we nog een geschikte adapter kopen zodat hij langer en vaker aan kan zonder dat er weer een hele lading nieuwe batterijen in moeten!

Koop jij wel eens een cadeautje voor jezelf?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge