Twitter en Facebook zijn overspannen geraakt… internet heeft piekuren!
Geen nieuws op Nederland 1, pand ontruimd… ondanks dat hij niet zijn ‘verhaal’ heeft kunnen vertellen krijgt hij erg veel zendtijd.

 
Gelukkig zijn de mensen die in het pand aanwezig waren veilig, ze staan buiten te wachten en ze krijgen koffie van RTL, toch lief van hun ‘concullega ‘s’. De medewerkers zullen toch wel even flink de schrik ervan hebben.
Explosieven, hackerscollectief, inlichtingen dienst… ja, ja…. nu wordt het hele pand gecontroleerd omdat een brief van deze ‘stoere kerel’ zegt dat er meer mensen betrokken zijn en een hele grote groep hackers. Afwachten dus maar..
 
Al met al, hij wilde zendtijd om zijn verhaal te doen…. dat is mislukt, maar hij krijgt wel veel zendtijd!

 

Behalve dit item… wordt vooral Wie is de Mol gemist door veel mensen op social media 😉Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge