Blije BlogMijn eerste Blije Blog, geïnspireerd door diverse bloggers die zo nu en dan een blogje plaatsen met alleen maar leuke, bijzondere of fijne dingen waar je blij van wordt. Tijd voor wat meer leuke dingen, ik ga proberen met enige regelmaat een Blije Blog te schrijven.

We hebben een drukke periode achter de rug, met met name minder leuke dingen. Om die reden is het des te leuker om over gebeurtenissen en pluspuntjes na te denken voor deze Blije Blog.

~ Onze oudste dochter hoeft niet meer naar de longarts! Wel blijft hulp van de fysio van de longen nog even doorgaan. Ze blaast een longfunctie van maar liefst 111%, super goed dus!

~ Eindelijk is de knop om, ik startte weer met afvallen.

~ We gingen voor het eerst sinds november weer eens naar Ouwehands Dierenpark. De meiden wilde erg graag naar de nieuwe aquariums met vissen kijken.

~ Het lukt me om kleding voor de meiden te maken! De meiden waren er ook nog blij mee!

~ We kochten nog wat meer leuke tricots om jurkjes, rokjes en shirtjes van te maken.

~ De oudste is sinds oktober ruim twee centimeter gegroeid na een erg lange tijd niet te zijn gegroeid!

~ We kregen kaartjes voor Marco Borsato via het televisieprogramma Puur Geluk.

~ Nog een tand eruit bij de oudste, nummer vijf!

~ Ik maakte een logo voor mijn blog, na lang nadenken en proberen is het toch gelukt.

~ Zoveel bloginspiratie dat ik een extra ben gaan bloggen (vaker als om de dag).

~ Het lachende en trotse bekkie van mijn dochter toen ze haar “Parijs” rokje en shirtje aantrok om te passen!

~ Terwijl we langs Cultura in Ede rijden roept de jongste (5 jaar), Mam dat is een vlag met het schilderij van Vincent van Gogh! Je hebt ook nog een kunstenaar die heet Esser…. *tja zal… zat ik dan met mijn bek vol tanden*.

Vind je een Blije Blog ook een leuk idee? Neem het gerust over!

Heb je nog leuke dingen meegemaakt of leuke momenten beleeft de laatste tijd?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Inderdaad een leuk idee. Ik probeer iedere zondag terug te kijken op alle leuke dingen van de afgelopen week. Altijd fijn om even de positieve dingen weer te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge