Blije BlogZo! Blije Blog nummer tien is een feit! Tien keer een opsomming met allemaal leuke en fijne gebeurtenissen, grote en kleine geluksmomentjes! Het is leuk om deze artikelen te schrijven, even bewust worden van de fijne dingen in het leven ondanks alles!

Ook deze tiende keer weer een rij leuke, fijne of bijzondere momenten!


♥ Onze jongste is zes jaar geworden!

♥ Schoolvakantie is begonnen! Zes weken geen school!

♥ De oudste vierde haar kinderfeestje samen met twee klasgenootjes.

♥ Tien groep vijf meiden bij elkaar is een feestje (voor de dames zelf vooral)!

♥ We haalde herinneringen op van ongeveer 25 jaar geleden…

♥ Er is een lief, klein buurmeisje geboren!

♥ De winnaars van de tricot rokjes winactie hebben hun rokje ontvangen.

♥ We ontvangen al weken pakketjes van Wish, ‘gelukkig’ zijn de meeste voor een vriendin!

♥ De meiden leerde in anderhalf uur een hele dans bij Bransz!

♥ We bakte samen pizza!

♥ Er kwam een nieuwe winactie online!

♥ Behalve munt en citroen ontdekte ik de mogelijkheden van water en fruit!

♥ Ik besloot mee te gaan doen aan de Mama Challenge 2016.

♥ Eindelijk las ik weer eens een tijdschrift!

♥ De speeltuin en het gezamenlijke grasveld zijn weer vaak bezocht!

♥ Een leuke surpriseparty voor 50 jarige Evert!

♥ Samen met de buren buiten koffie drinken terwijl de kinderen spelen.

♥ Onze oudste dochter heeft de (lengte) groei weer opgepakt!

♥ Ik bestelde een cadeautje voor mezelf… de bioscoop tafellamp!

Er zijn momenteel zoveel leuke, fijne en mooie momenten en gebeurtenissen dat als ik begin aan zo’n artikel ik in eens niet meer kan stoppen! Een aantal puntjes waar ik voor alvast een volgende Blije Blog!

Heb jij nog mooie, fijne, leuke of misschien wel bijzondere dingen meegemaakt?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge